Anamaria Prodan, de partea Oanei Zăvoranu. Ce spune despre Alex Ashraf și bărbații care-și părăresc soțiile pentru femei ușoare: „Slabi” EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
29 09. 2023

Ana Maria Prodan a fost în centrul atenției, zilele trecute, la Festivalul de Modă de la Timișoara, demonstrând că și la vârsta de 50 de ani o femeie poate străluci pe podium.
La aflarea veștii că și Oana Zăvoranu s-a despărțit de soț, Ana Maria îi transmite acesteia, prin intermediul Playtech Știri, un mesaj de susținere.

Oana Zăvoranu a anunțat ieri că este o femeie singură: ”Să vină pretendenții!”. Cine i-a despărțit

Oana Zăvoranu a anunțat ieri public despărțirea de soțul ei, Alex, după un mariaj de 7 ani, veste pe care a dat-o cu o mare doză de umor:

”Sunt în sfârșit o femeie liberă, care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus ieri Oana Zavoranu, pentru Antena Stars.

Apoi, Oana a făcut un comentariu-șoc despre femeia care i-a despărțit:

”N-ai cum, ca de la o actriță, să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva.

Nu cu una de la bordel! El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv, ca întotdeauna. Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată! Pentru că asta e, o prostituată.

Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de un boschetar”, a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Ana Maria Prodan: ”Bărbații slabi fug de femeile puternice!”

La aflarea veștii că Oana nu mai formează un cuplu cu Alex, impresara de fotbal Ana Maria Prodan ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre aceste situații dureroase, în care bărbații renunță la familie de dragul unei iubiri de o vară, așa cum i s-a întâmplat și ei cu Laurențiu Reghecampf:

Vezi și: Cove a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu. Dezvăluirea momentului în showbiz. Ce spune despre divorțul ei de Ashraf VIDEO EXCLUSIV

”Bărbații slabi fug de femeile puternice! Sau altfel spus oamenii slabi din toate punctele de vedere nu pot face față vieții adevărate. Ei ajung mereu acolo unde le este locul.

Eu nu comentez divorțul nimănui, căci nu este problema mea. Știu doar atât. Că oamenii care au făcut bani și numele lor a rămas undeva înscris se vor ridica fără probleme mereu și mereu și mereu. Oana este foarte puternică. Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Pentru că este în ADN-ul ei să fie puternică”

”Bărbații de genul acesta merită să stea lângă femei ușoare, căci sunt de aceeași categorie”

Ana Maria Prodan îi atacă dur pe bărbații care-și părăsesc soțiile pentru o femeie cu un trecut discutabil:

”Bărbații care caută compania femeilor “neserioase” au mari probleme ei cu ei. Pentru că, dacă îi iei într-o altă lume, îi așezi la savanți, oameni din înalta societate, ei se simt inferiori din start.

Dezvoltă frustrări uriașe. Fiind slabi din toate punctele de vedere se vor refugia lângă astfel de femei care le spun la ureche ce vor ei să audă și îi trag în lumea lor cumplită și mică. Acolo ei pentru nu au foarte multă vor crede ca sunt ok, însă acolo în lumea aia vor găsi definiția degradării, pe care nu o vor înțelege, căci nu au capacitatea asta. Și așa și trebuie.

Bărbații de genul acesta merită să stea lângă femei ușoare, căci sunt de aceeași categorie. Bărbații de genul acesta nu rezistă multă vreme în top, chiar dacă le dai straiele lui Dumnezeu să le poarte. Ei se tăvălesc în noroi și distrug și aceste straie.

Cam așa arată viața acestor oameni, așa că Oana trebuie să meargă numai înainte, cum a învățat din familie, să nu uite că se numește Oana Zăvoranu, unica. Să zâmbească vieții, care mereu ne pune pe toți la încercări. Eu știu ca ea poate, căci rar se nasc oameni ca Oana”

Ana Maria Prodan a defilat pe podium, în costum bărbătesc, la Festivalul de modă de la Timișoara

Pentru Ana Maria Prodan viața merge înainte și după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, antrenorul de fotbal care în prezent trăiește o poveste de dragoste cu Corina Caciuc, ei pregătindu-se să devină din nou părinți.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, totul despre relaţia cu Tibi Dumitrescu, fostul său soţ. Vedeta, declaraţii neaşteptate: „Visam să trăim, să vină nepoţii”

Ana Maria a strălucit pe scena Festivalului de Modă de la Timișoara, eveniment despre care ne-a vorbit cu emoție:

”Am avut deosebita onoare să particip la Timișoara Fashion Week. Organizatoarea Rodica Costea este un om care promovează foarte tare creatorii români. Asta m-a făcut să zic da.

Am defilat pentru creatorul Miguel Angel Ramiro. Colecție de costume bărbătești, mi s-a potrivit de minune, eu fiind o împătimită a costumelor bărbătești”

Secretul siluetei de invidiat, la 50 de ani. Ana Maria Prodan: ”Nu fumez, nu mă droghez”

Ana Maria Prodan ne-a dezvăluit și secretul taliei ei de invidiat.

Susține că are un stil de viață sănătos, fără vicii:

”Frumusețea vine din interior. Nu este o simplă vorbă aruncată în vânt. Chiar așa este. Când ești un om frumos în interior asta se poate vedea superb și pe afară. Eu am grijă de mine. De ce mănânc. De sănătatea mea, până la urmă.

Mănânc calculat, nu fac excese. Nu fumez, nu mă droghez. Nu beau alcool. Nu pierd nopțile. Totul la mine este cu limită. M-a ferit Dumnezeu de așa ceva, de nenorocirile și de patimile vieții. M-a ajutat Dumnezeu să trec peste tot, demnă, să nu mă fac de râs și să nu-mi fac de râs copiii”, ni s-a mai confesat Ana Maria Prodan.