Ce dietă ține, de fapt, Anamaria Prodan. Așa se menține în formă la 47 de ani

Ce dietă ține Anamaria Prodan? 

Anamaria Prodan a trecut prin schimbări drastice în ultimul timp, iar fanii ei se întreabă cum reușește să se mențină în formă. Ce dietă ține cunoscuta impresară pentru a arăta atât de bine la 47 de ani?

Ce dietă ține Anamaria Prodan? Impresara are mare grijă la imaginea sa

Anamaria Prodan a trecut prin transformări uriașe în ultimii doi ani, iar la vârsta de 47 de ani fanii o văd reinventată din punct de vedere al imaginii. Cei care au urmărit-o de-a lungul timpului, mai ales în cele două reality show-uri pe care le-a avut, au putut vedea că este o persoană care apreciază mâncarea bună, atât când vine vorba despre preparate românești, dar și internaționale.

Gurmandă și mereu având la îndemână restaurante cu pretenții care au în echipă chefi bucătari care mai de care mai străluciți, era și păcat să nu se înfrupte din diferite mâncăruri. Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1, vedeta a mărturisit încă o dată că îi place să mănânce, dar are grijă să nu facă exces de nimic.

De asemenea, sportul face parte din viața ei și îi este un aliat atunci când vine vorba despre un trup și o minte sănătoasă. Nasrin și Dima Trofim au surprins-o cu un platou imens de salam de Sibiu și mulți castraveți, una din gustările preferate ale impresarei.

“Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine, mănânc salată de castraveți două săptămâni. Cred că fiecare trebuie să facă ce simte. Fac sport, am momente când o lună nu mai am chef să mă duc. Și se vede imediat. Eu care trăiesc pentru a mânca”, a mărturisit Anamaria Prodan, la Antena 1.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre stilul său ade viață și despre cum se menține în formă la 47 e ani
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre stilul său ade viață și despre cum se menține în formă la 47 e ani

„Am momente când o lună nu mai am chef să mă duc”

Într-un alt interviu, Ana a povestit care este stilul ei de viață și cum reușește să-și îmbunătățească imaginea pe zi ce trece.

“Să știi că nu mă duc zilnic la sala, dar când mă duc, stau. Antrenorul meu are grijă să nu lipsesc prea prea mult, la mine e totul natural. Fac toate exercițiile pentru toate grupele de mușchi. Mănânc cât vreau, cum vreau, când pun câte un kilogram mă abțin. Am o viață super relaxată și normală”, a spus aceasta, conform protv.ro. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️morning

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI