Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro. Cu ce s-a afișat impresara prin oraș (FOTO exclusiv)

Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro. Cu ce s-a afișat impresara prin oraș (FOTO exclusiv)
Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro

Anamaria Prodan Reghecampf stârnește invidia tuturor românilor cu cea mai nouă achiziție. Frumoasa impresară s-a afișat cu un cadou extrem de valoros pe străzile din Capitală. Toți oamenii au întors capul după ea. 

Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro

Este frumoasă, puternică, inteligentă, deșteaptă și descurcăreață, iar flerul pentru afaceri au transformat-o în una dintre cele mai de succes femei din lume.

Pe lângă toate acestea, celebra impresară Anamaria Prodan se poate bucura de faptul că este foarte răsfățată de soțul ei. Frumoasa blondină și-a etalat noua bijuterie pe patru roți pe străzile Capitalei. Prodanca a primit de la Laurențiu Reghecampf un cadou în valoare de 300.000 de euro, spre invidia tuturor domnișoarelor și doamnelor din țară.

După contractul semnat cu Al Ahli, tehnicianul a simțit nevoia de a-i cumpăra minunatei sale soții un bolid superb Bentley Bentayga, pe care frumoasa impresară l-a scos, imediat, la plimbare. Fotoreporterii de la Playsport au surprins-o pe Anamaria Prodan pe străzile din Capitală, stârnind invidia tuturor.

Cum îl alintă Anamaria Prodan pe soțul ei Laurențiu Reghecampf

Dragostea pe care Anamaria Prodan i-o poartă soțului ei este nemărginită, iubire pe care vedeta niciodată nu se rușinează să i-o arate sau declare în mod public. Fiica regretatei interprete Ionela Prodan îl alintă pe Reghe „soarele meu”, despre care este convinsă că este sufletul ei pereche.

„Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui său eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și mândrie.

Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele. Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele”, a scris Anamaria Prodan în cartea sa autobiografică „Da, sunt cea mai bună”.

Anamaria Prodan își iubește soțul mai presus de orice și se consideră o femeie fericită și împlinită, care are tot ce-și poate dori în viață, tabloul perfect al familiei sale fiind completat de Laurențiu Reghecampf și copiii lor.

Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI