Cu ce îl are la mână Anamaria Prodan pe Laurenţiu Reghecampf: „Dacă va fi presat de anumite persoane să facă prostii, voi arăta nişte lucruri în instanţă”

Cu ce îl are la mână Anamaria Prodan pe Laurenţiu Reghecampf: „Dacă va fi presat de anumite persoane să facă prostii, voi arăta nişte lucruri în instanţă”
Anamaria Prodan aruncă bomba

Anamaria Prodan a venit azi în emisiunea lui Catalin Maruță, de la Pro TV, unde a vorbit despre situația dintre ea și soțul ei. Aceasta nu dorește să îi ierte trădarea și a a spus și că copiii ei să vadă lucruri urâte în ziare. Iar dacă anternorul ar fi presat de anumite persoane să facă anumite lucruri, impresara a amenințat că va arăta anumite lucruri în instanță.

Anamaria Prodan aruncă bomba despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dat un amplu interviu pentru emisiunea La Măruță. Ea a vorbit și despre o posibilă nouă relație, în viitor, pentru ea. Anamaria Prodan a ținut să spulbere și mitul averii pe care cei doi soți ar avea-o de împărțit. Ea spune că cei doi nu au nimic de împărțit.

”Laurentiu Reghecampf ramane soarele nostru, atat! Daca va fi presat de anumite persoane sa faca prostii, voi arata niste lucruri in instanta. Eu nu vreau ca ai mei copii sa vada lucruri urate in ziare. El va avea mereu acces in casa noastra. El este suparat, el este foarte gelos. Cand voi avea o relatie cu cineva nu va mai fi roman. Nu mai vreau…

Vreau sa ma indepartez de Romania. Bebeto va merge la 14 ani in America la o academie. Se vorbeste mult despre averea noastra. El nu are de impartit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e mostenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Nu avem ce sa impartim, nu avem pe ce sa ne certam.

”M-aș mărita tot cu el”

Mama mea a fost o afacerista, dincolo de faptul ca a fost cantareata. El e un om foarte bun, dar e complicata situatia daca fata asta e insarcinata. Si-a batut joc de copiii nostri, nu putea face asta si fata de ea. Eu sunt un om mult prea bun. O sa ii multumesc toata viata pentru cel mai frumos copil pe care mi l-a oferit”, a spus Anamaria Prodan în ediția de azi a emisiunii.

Anamaria Prodan a mai spus în emisiunea La Maruta:

”Eu sunt omul care nu regreta nimic, m-as marita tot cu el, dar cu cel pe care l-am cunoscut la inceput. Cel pe care il cunosc azi este un strain pentru mine si familie. Nu imi doresc sa fiu tarata in asa ceva, nu il cunosc pe omul de azi. (…). Fiecare meci al lui este privit de noi ca inainte, iar Bebe se uita si plange. Laurentiu va ramane sufletul nostru forever, atat nimic si mai mult. Fiecare pasare pe limba ei piere.”, a mai spus impresara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI