Anamaria Prodan, aproape goală pe internet, în plin scandal de divorț. Îi face în ciudă lui Reghecampf?

Anamaria Prodan, aproape goală pe internet, în plin scandal de divorț. Îi face în ciudă lui Reghecampf?
Cum s-a fotografiat in propria locuinta

Anamaria Prodan trece prin divorțul cu Laurențiul Reghecampf foarte bine. Diva nu se sfiește să arate, cu fiecare ocazie, că nu suferă și că este o femeie puternică.

Apariție explozivă a Anamariei Prodan

Cu toate că este o lovitură grea pentru impresară, ea nu lasă să se vadă cât de mult suferă. Anamaria Prodan își trăiește viața așa cum știe mai bine și se ocupă de copiii ei, dar și de viața socială și de afaceri, lucru care o ține constant ocupată.

Impresara a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf, care are o relație cu o altă femeie și un copil care va veni pe lume anul viitor.

Vedeta vrea să arate cu orice ocazie că este o femeie puternică și în repetate rânduri a declarat, la adresa soțului ei, că „alegerile ieftine l-au costat scump”.

Anamaria Prodan s-a fotografiat într-o ipostază extrem de sexy pe rețelele sociale. Ea s-a afișat pe Instagram purtând o bluziță din plasa, fără sutien și o pereche de lenjerie intimă extrem de sexy.

Ea a fost fotografiată în timp ce schimba un bec, iar fanii nu au putut să nu remarce cât de bine arată impresara.

”Eu sunt bărbatul în casă”, a scris Anamaria Prodan lângă fotografie, demonstrând că nu are nevoie de un bărbat în viața ei și că singura pierdere este a lui Laurențiu Reghecampf.

Se mută din România definitiv

Diva a dezvăluit recent că plănuiește să se mute definitiv din România. Anamaria Prodan vrea să își ia cei trei copii și să plece în America, asta după ce va locui o perioadă și la Dubai.

Vedeta a declarat că nu exclude varianta în care să își refacă viața și să se căsătorească, la un moment dat.

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze.”, a declarat Anamaria Prodan, recent, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.