Gică Hagi, anunț de ultimă oră: “Naționala are antrenor!”. Cine este noul selecționer

Gică Hagi, anunț de ultimă oră: “Naționala are antrenor!”. Cine este noul selecționer

Anunț de ultim moment cu privire la alegerea selecționerului României. Gigă Hagi a făcut ultimul anunț cu privire la cine va ocupa această poziție. FRF nu a dat încă răspunsul oficial cu privire la această funcție, însă Gigă Hagi a lansat anunțul.

Cine va fi noul selecționer al echipei de fotbal a României

„Acum, naţionala are antrenor, cred că Mirel Rădoi va fi, a făcut foarte bine. Ar putea fi şi Mircea Lucescu. Dar eu cred că Mirel va fi, ca să câştigi, trebuie să rişti.

Va fi greu cu Islanda, jucăm afară. Dar acum vine cineva nou, altă gândire, altă energie, poate alţi jucători. Sunt dezamăgit că România nu mai ştie să atace. Asta am văzut în ultimele două meciuri. Aici e cheia, aici a fost minusul nostru,” a declarat Hagi potrivit digisport.ro

Gică Hagi spune susține că Mirel Rădoi ar avea cele mai mari șanse să ocupe această poziție.

Totodată, cel care este supranumit Regele fotbalului românesc nu a renunțat la visul de a antre echipa naționalei de fotbal.

„Sunt la Viitorul, învăţ în fiecare zi, odată şi odată voi veni cu un proiect câştigător.  Naţionalele au nevoie de un manager cu un proiect mare, trebuie să aduci succesul. O analiză trebuie făcută, unde suntem, ce putem face pe viitor. Vrem să fim cei mai buni sau doar să existăm? Dacă nu vrem, ajungem în groapă.   

Milan – Napoli este acum la Digi Sport 2. Descarca aplicatia Digi Online si poti urmari meciul pe telefon sau tableta

Toată lumea întreabă cine e selecţioner, nimeni nu vorbeşte de proiect. Trebuie să construim o generaţie nouă. Succesul poate fi planificat. Nu jucătorii sunt de vină,” a explicat Hagi. 

Dan Petrescu, Marius Şumudică, Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Ladislau Boloni, Mircea Lucescu sunt printre numele vehiculate care ar urma să preia echipa naţională pentru meciurile din 27 martie, respectiv 31 martie 2020.

Înaintea reuniunii Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federației are programată în zilele următoare o întâlnire decisivă cu Rădoi, pentru a vedea dacă antrenorul este dispus să se implice pentru meciul cu Islanda şi, sperăm cu toţii, finala cu învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria. În funcţie de răspunsul lui Rădoi va merge cu propunerea în comisia pe care o coordonează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI