Anamaria Prodan a răbufnit, după ce a pus mai multe poze cu ea pe net: ”Toantelor, luați exemplu!”

Anamaria Prodan a răbufnit, după ce a pus mai multe poze cu ea pe net: ”Toantelor, luați exemplu!”
Anamaria Prodan a răbufnit. Ce le-a spus cârcotașelor?

Anamaria Prodan nu a mai suportat criticile unor femei invidioase, așa că a răbufnit în ultima postare de pe o rețea de socializare. Ce poze le-a arătat cârcotașelor și ce lecție le-a dat acestora? Vedeta s-a săturat până peste cap de toate cele auzite în mediul online.

Anamaria Prodan, lecție pentru cârcoțașe

Anamaria Prodan a fost și va rămâne în atenția presei datorită succesului său. Aceasta este mamă a trei copii, o impresară cunoscută și soție a unuia dintre cei mai buni antrenori de fotbal. După ani de muncă, sacrificiile sale se vor vedea în noul show care îi are în prim-plan pe Reghe și Prodanca. Fanii îi vor putea vedea zi de zi, 24 de ore din 24, cum petrec zilele departe unii de ceilalți, aflându-se pe continente diferite și cum sunt cu adevărat.

Anamaria Prodan a răbufnit în mediul online. Ce le-a spus cârcotașelor?
Anamaria Prodan a răbufnit în mediul online. Ce le-a spus cârcotașelor?

Recent, Ana a tot primit în mediul online critici care arătau că își editează pozele foarte tare. Pentru a le închide gura răutăcioaselor care nu cred că poate arăta atât de bine la vârsta ei, le-a demonstrat prin câteva capturi dintr-o ședință foto adevărul. Soția lui Laurențiu Reghecampf a arătat tuturor că pozele ei nu sunt modificate extrem de mult înainte de a fi urcate în mediul online.  „Capturi din ședința foto @carolinadesign.ro ❤️ PS…TOANTELOR !!! POZELE SUNT NEPRELUCRATE!!! Luați exemplu ! born in 1972 ?????”, a fost mesajul impresarei pentru cele invidioase.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Capturi din ședința foto @carolinadesign.ro ❤️ PS…TOANTELOR !!! POZELE SUNT NEPRELUCRATE!!! Luați exemplu ! born in 1972 ?????

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

„Televiziunea e ca mersul pe bicicletă”

“Vă invit să ne fiţi alături şi să vedeţi cum arată o zi din viaţa noastră. Deşi au trecut câţiva ani de la seria precedentă a reality-ului, televiziunea e ca mersul pe bicicletă. Sigur că mai am momente când uit de cameră şi discut pe şleau anumite lucruri, dar mi-am asumat asta când am semnat şi vreau ca oamenii să mă vadă exact aşa cum sunt eu”
Anamaria Prodan