Anamaria Prodan a răbufnit! Ce dezvăluire a făcut pe contul ei de Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit! Ce dezvăluire a făcut pe contul ei de Instagram
Anamaria Prodan a rabufnit

Deși trece prin momente delicate de când soțul ei a anunțat că a depus actele de divorț, Anamaria Prodan nu-și pierde zâmbetul de pe buze și trece peste greutăți cu demnitate și putere. Ce a declarat celebra impresară pe rețelele de socializare.

Mesajul Anamariei Prodan de pe Instagram i-a lăsat mască pe fanii săi

După o căsnicie de 15 ani de zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Fiind una dintre cele mai puternice și influente familii din România, celebra impresară de fotbal a făcut tot posibilul de a lupta pentru mariajul său, punând familia pe primul loc.

Agentul FIFA a demonstrat că este o femeie puternică, pe care obstacolele nu o pot doborî în viață. Anamaria Prodan se bucură de fiecare experiență și trage învățăminte de fiecare dată. Alături de vedetă în această perioadă sunt persoanele apropiate, despre care diva spune că sunt puține la număr.

Printre postările de pe Instagram în care își apără soțul și familia, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a transmis un mesaj care i-a pus pe gânduri de susținătorii săi. Partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf susține că există un motiv bine întemeiat pentru care nu are mulți prieteni.

„Nu am foarte mulți prieteni și asta e OK. Pentru că, în ziua de astăzi, prietenii fac exact același lucru pe care îl fac și dușmanii”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Adriana Bahmuțeanu este alături de Anamaria Prodan

Printre prietenii reali pe care îi are celebra impresară se numără și Adriana Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Silviu Prigoană este nașa de botez a lui Bebeto, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan și prietenă cu celebrul cuplu de mai bine de 15 ani de zile.

Controversata jurnalistă rezonează cu prietena ei, întrucât Adriana Bahmuțeanu știe pe pielea ei ce carusel emoțional presupune un divorț.

„Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea. Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți.

Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe. Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire.”, le-a mărturisit în exclusivitate Adriana Bahmuțeanu celor de la Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI