Cum arată vila de 1 milion de euro a Anamariei Prodan și a lui Reghecampf. Se află în Las Vegas

Cum arată vila de 1 milion de euro a Anamariei Prodan și a lui Reghecampf. Se află în Las Vegas
Prodan și Reghecampf, vilă în Las Vegas: cum arată locuința de 1 milion de euro?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dețin o vilă impresionantă în Las Vegas. Cum arată locuința de 1 milion de euro a vedetelor? Fanii soților au rămas cu gura câscată când au văzut.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, vilă de 1 milion de euro în Las Vegas: cum arată locuința?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns într-o postură deloc dorită. Fanii acestora aud de luni bune zvonuri despre divorț, iar de curând antrenorul a oferit primele declarații despre finalul mariajului său cu celebra impresară. Cei doi au reușit ca în toți anii petrecuți împreună să adune bunuri la care alții nici nu visează.

Categoric toată lumea se gândește acum la cât de greu ar fi să împartă averea care se spune că ar fi de 20 de milioane de euro. De departe cea mai impresionantă locuință este cea din Las Vegas pentru care  s-a scos nu mai puțin de 1 milion de euro din buzunare. Vila are 3 dormitoare, 2 băi, un garaj și este dispusă pe două nivele.

Terenul pe care este amplasată are aproximativ 1.000 de mp, iar impozitul anual plătit statului Nevada se ridică la peste 11.000 de dolari. Imobilul este situat în cartierul Summerlin, la periferia orașului, zonă preferată de mulți milionari și nenumărate vedete de la Hollywood pentru că este liniștită.

Anamaria Prodan este unicul proprietar al vilei, arată site-urile americane de tranzacții imobiliare. Concret, vedeta a achiziționat proprietatea în anul 2015 cu 810.000 de dolari, iar în următorii 6 ani prețul acesteia a crescut până la 1.24 de milioane de dolari, arată wowbiz.ro.

  • Vezi Galeria FOTO

„Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel”

Una din cele mai mediatizate căsnicii din showbiz-ul românesc este aproape de final, arată informațiile apărute recent în tabloide. Antrenorul de la CS Universitatea Craiova este cel care a aprins focul și a dat primele declarații care atestă că povestea de iubire cu Anamaria Prodan a luat sfârșit. Impresarul a venit cu o primă reacție după anunțul care a tulburat apele în lumea publică.

„Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul. Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială.

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”
Anamaria Proda (Sursa: emisiunea ‘La Măruță’ – Pro TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI