Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct la TV. Ce a spus despre amantele lui Reghecampf

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct la TV. Ce a spus despre amantele lui Reghecampf
Anamaria Prodan, dezvaluiri despre amantele lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct la TV, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Ce a spus impresara despre amantele celebrului antrenor, vedeți în rândurile de mai jos.

Anamaria Prodan, în lacrimi la TV. A făcut dezvăluiri despre amantele lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a început să plângă în direct, în timpul unei emisiuni TV, după ce și-a adus aminte de momentele grele în care a încercat să-și salveze mama, pe cântăreața Ionela Prodan. În tot timpul acela, antrenorul Laurențiu Reghecampf ar fi avut de-a face cu mai multe femei.

Anamaria Prodan a trecut prin momente grele atunci când încerca să-și salveze mama, însă ea spune acum că Laurențiu Reghecampf nu a fost alături de supărarea ei și, în plus, a și umblat cu alte femei în acel timp. Cum s-a umilit impresara în fața amantelor antrenorului.

Laurențiu Reghecampf avea mai multe amante

Astfel, Anamaria Prodan a susţinut cu tărie că Laurenţiu Reghecampf era implicat în alte relaţii extraconjugale în exact același timp în care soția sa se lupta din răsputeri să-i salveze viaţa mamei ei, Ionela Prodan. Celebra impresară a izbucnit în plâns când și-a adus aminte prin ce a trecut şi, de asemenea, a povestit cum se umiliea în fața amantelor fostului soț.

„El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei, el căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a povestit vedeta cu lacrimi în ochi la Prima TV.

Ionela Prodan era atentă cu Laurențiu Reghecampf

De asemenea, frumoasa impresara a povestit că mama ei, Ionela Prodan, era foarte atentă cu ginerele ei, Laurențiu Reghecampf, însă acesta nu a prețuit ce făcea soacra lui pentru el. De asemenea, Anamaria Prodan susține că se ducea cu o amantă în timpul în care mama ei era grav bolnavă, fapt pentru care impresara a spus că a fost o adevărată umilință.

„Mama mea l-a luat pe el din neant. Cum l-am luat și eu, fără nimic. Mama mea l-a crescut practic ca pe copilul ei. De multe ori mă dădea pe mine deoparte pentru Laurențiu Reghecampf și când a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită”, a completat Anamaria Prodan.