04 feb. 2022 | 09:08

Anamaria Prodan a făcut-o iar de râs pe Corina Caciuc. Ce a mai putut spune despre ea

Monden
Anamaria Prodan a făcut-o iar de râs pe Corina Caciuc. Ce a mai putut spune despre ea
Anamaria Prodan, mesaj de ultima ora pentru Reghe si Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu se dezice și nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de atac, astfel că impresara scoate toate armele pe care le deține. Mai nou, a venit și rândul Corinei Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, să fie pusă la locul ei de impresară, care a umilit-o complet într-un interviu.

Anamaria Prodan a făcut-o iar de râs pe Corina Caciuc

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să se întâlnească peste câteva zile față în față la tribunal, însă până atunci, impresara a umileșt-o public, din nou, pe iubita antrenorului. Astfel că într-un interviu pe care l-a acordat recent, Anamaria Prodan a ținut să se amuze pe seama ieșirilor în oraș ale soțului său alături de iubita sa, Corina Caciuc, ironizând-o pe tânăra de 28 de ani, spunând că nu știe să deschidă ușa mașinii de lux.

„Ajungi să ai la braț domnișoare de-astea cunoscute, nu mai poți să ieși în oraș cum ieșeai cu Prodan lângă tine! Când a plecat cu Rolls-ul de acasă și plângea prin oraș că a plecat o punguță în mână. Punguța era ca punguța cu doi bani! Era un sac mare de gunoi! Când pleci cu Rolls-ul și amanta trage de ușa de la Rolls invers să rupă ușa!”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Însă nu este pentru prima oară când Anamaria Prodan râde pe seama iubitei lui Laurențiu Reghecampf, deoarece vedeta a făcut referire în numeroase interviuri la trecutul Corinei Caciuc, după ce a descoperit mai multe informații despre cea cu care soțul ei va avea un copil.

Impresara este de părere că Laurențiu Reghecampf a decăzut complet de când a decis să o părăsească, și nu doar în ochii familiei, ci și în lumea fotbalului, dar și ai colegilor săi de breaslă.

Însă asta nu este tot. Se pare că Anamaria Prodan l-a atacat direct pe Reghe, declarații tranșante chiar despre bărbăția sa. Impresara este de părere că ar fi trebuit să-și ia o amantă mult mai deșteaptă, atacând-o astfel și pe iubita sa însărcinată, deoarece din cauza faptului vârstei pe care el o are nu mai poate să fie atât de activ atunci când vine vorba de relațiile intime.

„În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute. Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportivă.net.

Impresara a ținut să mai puncteze că situația în care s-a ajuns nu este una care îi face cinste lui Laurențiu Reghecampf, pentru că putea să-i spună de divorț pur și simplu, astfel nu se mai ajungea la aceste situații jenante.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro