De unde a ajuns să facă bani Ana Porgras după ce a rămas fără salariul de la Survivor România

De unde a ajuns să facă bani Ana Porgras după ce a rămas fără salariul de la Survivor România
Din ce face bani Ana Porgras dupa Survivor Romania

Ana Porgras a căpătat notorietate după ce a participat la Survivor România. După ce a fost criticată de cârcotași că ar fi dobândit popularitate pe spatele lui Zanni, fosta campioană mondială la gimnastică a rupt tăcerea pe contul ei de Instagram, acolo unde le-a transmis un mesaj răutăcioșilor. Cum a făcut bani Ana Porgras după Survivor România.

Cum a câștigat bani Ana Porgras după ce s-a terminat Survivor România

După ce s-a întors de la Survivor România, Ana Porgras s-a reorientat pe plan profesional. Popularitatea pe care a câștigat-o de când a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor i-au adus frumoasei brunete contracte de imagine pe care le onorează pe rețelele de socializare.

Recent, Ana Porgras a postat o fotografie pe Instagram care anunță un parteneriat cu o firmă care oferă servicii de epilare. Nu-i de mirare că respectiva companie a cooptat-o pe brunetă pentru a le fi imagine, având în vedere fizicul ei impresionant și picioarele lungi și tonifiate.

„Alege și tu cel mai bun serviciu de epilare cu laser din România. Îți poți face viața mai ușoară cu @perfectionbeautyclub”, a scris Ana Porgras pe Instagram.

Sătulă de acuzațiile care au fost aduse la adresa ei, după ce Zanni a câștigat sezonul 2 al competiției din Republica Dominicană, Ana Porgras le-a transmis un mesaj scandalos

„Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!

Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României.

Ana Porgras, furioasă pe internauții care au criticat-o

Gurile rele au spus că ar fi greșit față de Zanni, iar bruneta nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online. Ana Porgras le-a reamintit fanilor emisiunii motivul pentru care a fost aleasă pentru a participa la Survivor România.

Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni.”, a declarat Ana Porgras pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI