Ana Morodan s-a pozat în sutien după operația de micșorare a sânilor. Cum arată vedeta

Ana Morodan s-a pozat în sutien după operația de micșorare a sânilor. Cum arată vedeta
Cum arată Ana Morodan, după operația de micșorare a sânilor. Vedeta s-a pozat în sutien, după două luni de la intervenție.

Cum arată Ana Morodan după operația de micșorare a sânilor. „Contesa digitală”, așa cum a fost supranumită datorită aparițiilor sale extravagante, a suferit o intervenție estetică la nivelul sânilor la sfârșitul lunii iunie 2022. Specialistul care i-a micșorat sânii a fost medicul Constantin Stan, partenerul Andreei Berecleanu. Vezi mai jos cum arată vedeta după câteva săptămâni de la momentul în care a urcat pe masa de operație.

Ce mărturisește Ana Morodan despre intervenția estetică suferită

Ana Morodan, după ce și-a micșorat sânii. La sfârșitul lunii iunie 2022, Ana Morodan a luat decizia de a-și micșora sânii. Vedeta a ales să apeleze la ajutorul medicului estetician și se pare că nu regretă absolut deloc hotărârea pe care a luat-o. La scurt timp după intervenția realizată de medicul Constantin Stan, „contesa digitală” s-a afișat în costum de baie, la mare.

După doar patru zile de la operație, Ana Morodan îi asigura pe fanii săi că se simte foarte bine. Asta în circumstanțele în care prezenta mai multe vânătăi în zona pieptului, care i-au alarmat pe internauți. Vedeta spunea atunci că nu resimțea niciun fel de durere și că de vină pentru urmele ce i-au apărut este pielea sa sensibilă.

Vânătăile nu reprezentau o cauză a procedurii estetice pe care a suferit-o, a insistat Ana Morodan. Cum se simte, însă, vedeta cunoscută pentru comentariile sale acide din mediul online, la câteva săptămâni după realizarea procedurii?

Ana Morodan s-a afișat, din nou, în costum de baie, într-o mini-vacanță. Frumoasa blondină și-a etalat formele armonioase ale corpului său în cel mai elegant și inspirat mod posibil. De altfel, vedeta este cunoscută pentru aparițiile inconfundabile.

Cum arată Ana Morodan, după operația de micșorare a sânilor

Ana Morodan are un corp de milioane. Fără îndoială, acest lucru este încă valabil, chiar și după intervenția estetică suferită. Vedeta se simte foarte bine în pielea ei. Mai ales acum, când nu mai resimte dureri de spate din cauza mărimii sânilor. Chiar ea a mărturisit că îi place mult cum arată în prezent.

„Așa-i de fain cu sâni mai mici. Nu pot să-ți povestesc. Nu mă mai doare spatele, pot să mă îndrept, e mult mai bine. Plus că, cred eu așa, că sânii mici, acum de la o vârstă, dau și o alură mai fresh”, a spus Ana Morodan, într-o intervenție pentru EGO.ro, acum ceva timp.

Așa cum se poate observa și în galeria FOTO a acestui articol, Ana Morodan a stat la mare într-un sutien negru, parte a unei ținute reușite. Se vede cu ochiul liber că bustul „contesei digitale” este mult mai mic decât în trecut. Totuși, vedeta continuă să facă senzație cu aparițiile ei. Întotdeauna primește mesaje dulci de la fanii care îi admiră viziunea.