Ana Morodan reacționează după ce a fost jignită grav în presă. Cătălin Măruță a descusut-o bine de tot

Ana Morodan reacționează după ce a fost jignită grav în presă. Cătălin Măruță a descusut-o bine de tot
Ana Morodan, prima reacție după ce a fost atacată în presă. Ce a transmis

Ana Morodan s-a decis să vorbească după ce a fost subiectul principal din presă în ultimele zile. Contesa digitală a participat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a discutat despre comentariile răutăcioase pe care le primește, dar și despre ce părere au anumiți urmăritori despre ea.

Ana Morodan: ‘Oamenii să vorbească’

Mulți au fost surprinși în momentul în care Ana Morodan a fost pe buzele tuturor în ultima perioadă din cauza unei neînțelegeri. Frumoasa blondină a susținut un interviu în care a vorbit despre faptul că lumea o crede o femeie de moravuri ușoare, dar ce s-a întâmplat în mediul digital întrece orice imaginație.

„Nu am fost deranjată. Am fost întrebată de ce părere am despre cei ce zic asta despre mine. (…) Am zis că mi se pare chiar onorabil și nu am nicio problemă. Oamenii să vorbească, de asta e democrație.

Având în vedere că am 1.62 și eu când apar așa, trebuie să fii un mascul bine pe tine ca să stai cu mine la masă. Dacă ei cred că eu am reușit în viață făcând asta, credeți domne ce vreți!

A fost doar un clickbait făcut de domnișoara care a făcut articolul. Nu știu dacă a fost făcut cu rea intenție sau domnișoara și-a făcut job-ul, trebuia să aducă trafic.”, a spus vedeta.

Ana Morodan, adevărul despre ce se întâmplă pe social media. De ce nu o deranjează comentariile răutăcioase

De asemenea, Ana Morodan a explicat că nu o deranjează anumite comentarii răutăcioase din mediul online ce sunt spuse la adresa ei. Contesa digitală și-a construit o carieră explozivă, așa că își dorește să își canalizeze energia în mediul profesional, fără a pleca urechea la gurile rele.

Totuși, în cazul în care o persoană apropiată de blondină ar lansa un atac la adresa ei, Ana Morodan ar fi deranjată, mai ales pentru că a muncit foarte mult ca să ajungă pe culmile succesului în domeniul pe care l-a ales.

„De ce ar trebui să mă deranjeze? Eu m-am născut cu acest miserupism, nu știu de unde vine. (…) M-ar deranja dacă ar veni o remarcă nedreaptă de la un om care nu mă cunoaște și nu îmi știe parcursul.

Dacă tu mă cunoști și îmi știi parcursul, m-aș întreba: ‘Bă, ești tâmpit?’. M-ar afecta.

Pe mine ori mă iubești, ori mă urăști. (…) Poți să îți plângi de milă sau poți să zici că nu te interesează. Ca să faci antreprenoriat online trebuie să ai un psihic foarte tare.

Eu dacă mi-l distrug când X-ulescu zice că Ana Morodan este o femeie de moravuri ușoare, nu mai fac business. Și mie îmi plac foarte mult banii și diamantele.”, a mai spus aceasta.

Urmăriți Playtech.ro și pe