Ana Morodan l-a uluit total pe Florin Călinescu. Ce i-a putut mărturisi la emisiune VIDEO

Ana Morodan l-a uluit total pe Florin Călinescu. Ce i-a putut mărturisi la emisiune VIDEO
Ana Morodan, extrem de sinceră. Ce i-a spus lui Florin Călinescu

Ana Morodan și-a câștigat extrem de mulți fani în mediul online, mai ales pentru că replicile sale spumoase i-au făcut pe internauți să o îndrăgească imediat. Aceasta a participat în emisiunea moderată de Florin Călinescu, așa că l-a uluit total pe acesta.

Ana Morodan l-a surprins pe Florin Călinescu

Ana Morodan, în vârstă de 36 de ani, a câștigat popularitatea printre internauți și a reușit să își construiască o carieră spectaculoasă. Contesa digitală este extrem de directă și nu se ferește să vorbească despre experiențele neplăcute din viața ei de zi cu zi, așa că mulți o apreciază pentru naturalețe.

Florin Călinescu a renunțat la rolul pe care l-a avut la emisiunea ‘Românii au talent’ de la Pro TV și a început o colaborare cu Prima TV, bucurându-se de propriul show. Acesta a invitat-o pe Ana Morodan, iar vedeta l-a surprins prin declarațiile sale fără perdea.

„În ziua de azi sufletul bun nu este o calitate”

Blondina i-a oferit câteva lecții de social media fostului jurat de la Pro TV. Ana Morodan a mărturisit că este atrasă de personajele negative pentru că își dorește să cunoască povestea din spate, necesară fiind și o doză de inteligență pentru a descoperi partea umană.

„În ziua de azi sufletul bun nu este o calitate. Îmi plac personajele negative foarte mult pentru că trebuie să ai o doza de inteligență ca să te uiți la ele.

Aceste personaje nu sunt negative degeaba, de când e trendul cu Maleficent a apărut filmul Cruella în care îi arată partea umană si sunt foarte interesată de psihologia din spate, plus că prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese.”, a mărturisit Ana Morodan.

De ce preferă Ana Morodan să discute cu diferite persoane în mediul online

Contesa digitală a mai povestit că nu activitatea de pe social media îi aduce mulți bani, ci, mai degrabă, afacerile pe care le are. Totuși, blondina se bucură de faptul că poate să interacționeze cu oamenii din mediul digital pentru că nu se încarcă cu diferite emoții din spatele unui ecran.

„Sunt un om cu sufletul bun dar sunt o narcisistă si cred că este un lucru bun să-ți placă de tine. Eu sunt un influencer doar în mică parte, mi-am construit o marcă. Eu sunt un antreprenor online.

Social media mă ajută pentru că socializez fără să-i văd pe acei oameni, eu dacă-i văd mă încarc cu emoțiile lor pentru că sunt foarte empatică.”, a adăugat aceasta.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI