Ana Dobrovie a răbufnit la adresa Războinicilor. Ce reproșuri are pentru colegii ei: „De ce?”

Ana Dobrovie a răbufnit la adresa Războinicilor. Ce reproșuri are pentru colegii ei: „De ce?”
De ce s-a enervat Ana Dobrovie

Tensiunea atinge cote maxime în echipa Războinicilor! Toți concurenții de la Survivor România 2022 întâmpină numeroase probleme și încearcă să depășească orice provocare pentru a ajunge cât mai aproape de premiul cel mare. Iată că Ana Dobrovie nu s-a mai abținut și a răbufnit.

Ce s-a întâmplat în echipa Războinicilor

Faimoșii sunt pregătiți să își ia revanșa față de Războinici, astfel că Andreea Tonciu a reușit să aducă un punct pentru echipa ei. Cu toate acestea, Războinicii au început să se certe în timpul unei pauze de la probe, iar Ana Dobrovie nu a mai rezistat când a auzit că a fost făcută slabă de către coechipierii ei.

„Ștefania Ștefan: Eu n-am zis nimic de fairplay, tu te bagi în seamă…

Ana: Și oricum, dacă tu iei un punct și ești mai bună, te dau exemplu pe tine, și tu ești mai bună, și te duci cu una slabă și iei punct, nu, după aia, una mai slabă dintre noi pierde punctul cu una mai tare?

Ștefania: De ce zici că-i slabă, că ea dă foarte bine la final..

Ana: Da voi de ce ați zis de mine că sunt slabă, frate?

Ștefania: Când am zis? Am zis pe traseu, azi?

Ana: Am zis eu că e slabă? Eu am dat un exemplu, de ce o iei personal? Eu, când o iau personal, toți comentați!

Ștefania: Stai puțin să mă calmez și eu, să-mi văd ținta. Nici nu m-ați lăsat să-mi văd ținta..Nu măi, păi țipați prea mult, unul zice „ține-o așa”…”, au zis Războinicii.

Controverse între Faimoși. Ce s-a întâmplat cu Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Bruneta a suferit o accidentare, fiind preluată de medici după ce a acuzat o stare de leșin. De asemenea, aceasta a avut mai multe episoade conflictuale cu alți Faimoși, printre care CRBL și Roxana Ciuhulescu.

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere și cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei…ia-te de bărbați dacă ești șmemcher. Nu mai țipa la mine!

De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă.”, spunea ea la momentul respectiv.

De asemenea, soțul Andreei Tonciu a intervenit imediat după ce a văzut ce s-a întâmplat între partenera lui și îndrăgitul cântăreț. Daniel Niculescu s-a enervat, reproșându-i lui CRBL că nu are pic de demnitate. Acesta a punctat că este profund dezamăgit de către atitudinea artistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI