10 ian. 2024 | 13:05

Ana Baniciu, primele declarații despre sarcină: “Când am fost plecați în Israel și ne-a prins războiul acolo, eu eram gravidă, dar nu știam” EXCLUSIV

Monden
Ana Baniciu, primele declarații despre sarcină: “Când am fost plecați în Israel și ne-a prins războiul acolo, eu eram gravidă, dar nu știam” EXCLUSIV
Ana Baniciu, primele declarații despre sarcină: “Când am fost plecați în Israel și ne-a prins războiul acolo, eu eram gravidă, dar nu știam” EXCLUSIV

Ana Baniciu trăiește cea mai frumoasă perioadă de până acum. Vedeta a anunțat că se pregătește să aducă pe lume primul ei copil, întâmplare ce i-a schimbat complet viața. A făcut, în exclusivitate pentru Playtech Știri, primele declarații despre sarcină și a dezvăluit chiar și sexul bebelușului.

Ana Baniciu va deveni mamă

Ana Baniciu se declară o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista are o carieră de succes, este iubită de o mulțime de oameni și piesele sale fac furori în trendingul românesc. Trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de cel care i-a devenit și soț în urmă cu câteva luni, iar relația lor este pe punctul de a fi completă.

Ana Baniciu și  Edy Kovacs se pregătesc să devină părinți și au făcut totul public. Au reușit să țină sarcina secretă timp de patru luni, iar acum, după ce s-au asigurat că totul este în regulă, au decis să dezvăluite tuturor vestea.

Ana Baniciu este însărcinată cu primul ei copil și nu își mai încape în piele de fericire. Artista are deja mai bine de patru luni de când poartă în pântec rodul iubirii lor, care va fi un băiețel.

Vedeta ne-a dezvăluit că are o sarcină foarte ușoară, care îi permite să își continue activitățile fără nicio problemă. Se simte bine, nu are simptome deloc grele și are un stil de viață la fel de activ, ca până acum.

“Foarte bine mă simt, toate bune. Primul trimestru a fost unul foarte ușor, sunt norocoasă, m-am simțit foarte bine. Evident că am mai avut grețuri, dar nu ceva așa, nu e o sarcină toxică. E o sarcină foarte ușoară, care mă ajută să îmi continui activitățile și să fiu la fel cum am fost și până acum: activă. Va fi băiețel”, ne-a mărturisit artista.

Era însărcinată când a fost prinsă de război

Artista ne-a dezvăluit că era însărcinată atunci când a mers la Israel și a fost prinsă de război. A trecut atunci printr-o experiență la care nu se gândea niciodată și nici prin cap nu îi trecea că tocmai atunci purta în pântece primul ei copil.

Când s-a întors din vacanța buclucașă, a început să primească tot mai multe semne specifice sarcinii. Simțea că organsimul ei se comportă ciudat, motiv pentru care a decis să facă un test de sarcină. Rezultatul a fost pozitiv și le-a adus mare bucurie ei și soțului său.

Află și: Ana Baniciu și Edy Kovacs au anulat luna de miere. Decizia luată după sperietura trasă în Israel: „Nu ne mai dorim nimic”

Cei doi nu se așteptau să devină părinți atât de repede, mai ales pentru că nu au luat acest plan prea în serios. Își doreau foarte mult un copil, iar faptul că a venit atât de repede i-a ajutat să vadă cât de mult îi iubește Dumnezeu și cât de binecuvântați sunt.

„Au fost multe semne, în primul rând când am fost plecați în Israel și ne-a prins războiul acolo, eu eram gravidă dar nu știam, iar după, am ajuns acasă și am simțit tot felul de lucruri mai ciudățele în organism și am zis că trebuie să fac un test. Am aflat pur și simplu făcând un test de sarcină și bucurându-ne aici în casă noi doi, un pic șocați, pentru că s-a întâmplat foarte repede.

Nu am mai încercat până acum și după nuntă am zis că încercăm și a fost cam prima încercare, ceea ce înseamnă că și-a dorit foarte mult acest copil să fie în viața noastră. E o mare binecuvântare și suntem foarte recunoscători. Exact după întoarcerea din Israel am aflat”, ne-a mai explicat artista.

Când va renunța Ana Baniciu la scenă

Vedeta a ținut și să menționeze că ea și soțul, Edy Kovacs, trăiesc acum cea mai frumoasă perioadă din viața lor, de care vor să se bucure din plin. Chiar dacă este gravidă, vrea să se comporte absolut normal și are în plan să stea cât mai mult pe scenă, poate chiar până la finalul sarcinii.

Te-ar putea interesa și: Mircea Baniciu, șocat de vestea că fata lui e „sechestrată” în Israel. A aflat de la Playtech.ro: „Eu nu am vorbit” EXCLUSIV

Artista recunoaște că a mai avut câteva proiecte pe care nu le-a onorat, pentru că nu avea atât de multă energie și burtica era deja vizibilă, dar speră că, în plan muzical, va rezista cât mai mult timp. Se comportă normal, se simte bine și vrea să fie foarte activă.

„Vreau să fiu activă până la final. Mi s-a tot spus și repetat și de doctor și de toată lumea că sarcina nu este o boală, este o binecuvântare și cât o să-mi permită organismul voi fi pe scenă.

E clar că am avut în plan niște proiecte, chiar și de televiziune, pe care nu am mai putut să le onorez dat fiind faptul că cresc și eu și burta și bebe și nu mai puteam să fac chiar atât de mult efort, dar mă comport absolut normal în continuare și vreau să fiu extrem de activă”, a mai spus artista.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Premierul slovac Robert Fico a fost operat. Starea politicianului este mai bună. Update
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Rămâi pe loc fără PERMIS. Legea nouă care intră în vigoare în România
Capital.ro
Românii care ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 septembrie 2024. Legea ar urma să se schimbe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro