Amna, despre chinul îndurat la Survivor România 2021. A fost la un pas de moarte

Amna, despre chinul îndurat la Survivor România 2021. A fost la un pas de moarte
Amna, despre chinul îndurat la Survivor România 2021

Amna s-a întors în România din Republica Dominicană, acolo unde a participat în competiția Survivor Romania 2021. Amna s-a întors din cauza unor probleme digestive.

Amna, despre chinui îndurat la Survivor România 2021

Amna a fost invitată în emisiunea în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, unde a povestit experiența prin care a trecut în competiție, dar și cât de periculos a fost.

”Cand am ajuns acolo, nu ma intelegeam cu jungla, ce aveam trageam peste fata, ca să nu cada vreo tarantula pe fata. Apa avea doi metri, două colege erau sa se inece. Nu am sarit pentru ca era periculos, nu te duci sa mori acolo. Apa era adanca, cand am sarit din barca. In competite am intrat intr-o apa mai mica un pic, inainte de competite, am luat doar 4 ore de inot. Suntem cum mult bun simt amandoi (n.red. Lucian Barbu, care a fost la echipa Războinicilor) si am vazut ca am deranjat presa cu chestia asta… A aparut o stire ca am astat in aceaesi camera cu Lucian”, a declarat Amna la Teo Show.

”Nu aș fi dus jocul la final”

Amna a comentat și reacția lui Zanni, care a acuzat-o pe aceasta că nu a muncit în competiție, atunci când trebuiau să își construiască un acoperiș.

”Din echipa ma iubeau multi. Zanni era un om care mereu zicea ca nu vrea sa plece, mereu incercam sa il sustin. Zanni s-a ofticat foarte tare ca eu nu am carat un lemn, desi Jador mi-a zis sa nu car. Am avut tensiune in ziua aia, am avut palpitatii, aveam si probleme cu stomacul, aveam indigestie de la cocos”, a mai mărturisit Amna.

Tot Amna spune că, deși a petrecut numai două săptămâni în competiție, ea s-a întors cu totul alt om. Însă crede că, chiar dacă nu ar fi avut acele probleme de sănătate, tot nu ar fi rezistat până în competiție.

”Nu stim ce a fost exact (n red. dacă a fost o bacterie sau altceva), staff-ul a stat langa mine non-stop la spital. Nu stiu de ce au stat de fapt, dar i-am simtit pe acești oameni cu sufletul langa mine. Nu credeam ca dupa doar 2 saptamani de stat în competiție o sa ma intorc alt om acasă, mai puternic, mai organizat, nu mai am nicio frica de zbor, asa cum aveam inainte, sunt niste lucruri care s-au asezat in viata mea. Eu i-am sunat pe ai mei prima data, pe David. S-a tinut cumva legatura cu ai nostri acasa, mama mi-a zis ”Slava domnului ca vii acasa”. Nu era fair nici pentru colegi, care trageau tare. Acum, scoatem fierea, gata. Oricum, nu as fi dus jocul la final, chiar daca bila mi-ar fi rezistat. În altă ordine de idei, mi s-a regenerat pielea„, a mai declarat Amna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI