Amna a trăit un chin din cauza covid-19. Vedeta rupe tăcerea, ce ravagii a făcut virusul în trupul ei

Amna a trăit un chin din cauza covid-19. Vedeta rupe tăcerea, ce ravagii a făcut virusul în trupul ei
Amna a trăit un chin din cauza covid-19

Amna trece prin stări și sentimente diverse, unele dintre ele la extreme, în această perioadă, după ce a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19. Infecția nu îi dă pace. „Nu-mi ajunge aerul, am făcut atacuri de panică.”

Amna trece printr-un coșmar de când a fost infectată cu COVID-19

În urmă cu o săptămână, cântăreața apărea pe contul de Instagram într-o ipostază mișcătoare. Întinsă pe patul de spital și cu o perfuzie în mână, vedeta împărtășea cu fanii că este infectată cu noul virus, iar simptomele nu sunt dintre cele mai ușoare. Artista a povestit că este chinuită de boală, s-a simțit rău, a avut toate simptomele specifice, dar și atacuri de panică.

„Aveam niște filmări și eram foarte moleșită, nu puteam sa stau în picioare. Mi-am luat temperatura, aveam 38, am făcut teste rapide, vreo 4-5, acasă. Toate erau pozitive. Am fost la spital și testul a ieșit pozitiv și acolo. Am avut un atac de panică inițial. Am avut toate stările: frison, durere de cap, dureri musculare, febră 4-5 zile, nu mai am gust miros de cinci zile. Este vorba de un virus agresiv.

În fiecare zi aveam altă stare. Am început cu dureri de cap și ochi. Apoi frison, febră, tuse. Senzația că nu-mi ajunge aerul, deși saturația era în regulă. Psihic, faci atacuri de panică. Apoi transpirații noaptea. Mănânc ca să mănânc.
Azi mi-a scăzut oxigenul un pic. Am fost la spital, am făcut analize la plămâni.

Dacă mă simt rău vine salvarea și mă ia. În momentul de față iau numai vitamine, recomand tuturor să meargă după sfatul medicului. Iau paracetamol și anticoagulant făcut în burtă. Mi-am făcut-o singură!”, a povestit ea în emisiunea ”Exclusv VIP”, de la Prima TV.

Familia ei este în siguranță

Fosta Faimoasă de la ”Survivor” a declarat că este singura din familie care nu a reușit să se vaccineze și care s-a infectat cu noul coronavirus. Părinții și băiatul ei sunt sănătoși, iar în prezent locuiesc separat de ea.

„Eu cu părinții mei suntem vecini, locuim unii lângă alții, poartă lângă poartă. Am avut noroc că băiețelul meu era la ei. Ai mei au apucat să se vaccineze, eu nu, pentru că nu eram pe listă încă”, a completat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI