AMI, despre locul ei de suflet. Unde petrece Crăciunul în fiecare an. Niciodată nu încalcă această tradiție: „Nu există an să nu mergem acolo”

AMI, despre locul ei de suflet. Unde petrece Crăciunul în fiecare an. Niciodată nu încalcă această tradiție: „Nu există an să nu mergem acolo”
AMI, dezvăluiri superbe despre modul în care petrece Crăciunul

Vedetele se pregătesc de Crăciun. În timp ce unele persoane cunoscute petrec sărbătorile pe scenă, altele se bucură de clipe pline de magie alături de familie. Cântăreața AMI a dezvăluit ce tradiție respectă în fiecare an. Artista a mărturisit că nu își poate imagina sărbătorile într-un alt mod.

Crăciunul, o sărbătoare de suflet pentru Ami. Unde merge cântăreața în fiecare an

AMI abia așteaptă să își vadă bunica de Crăciun și să se bucure de bucatele delicioase preparate de aceasta. Vedeta a mărturisit că femeia este plină de energie, chiar dacă se află la o vârstă înaintată. Aceasta ține pasul cu noua generație și folosește diferite aplicații de socializare.

Frumoasa cântăreață a punctat că petrece sărbătorile în fiecare an alături de familia ei. Vedeta își vizitează bunica din Maramureș în fiecare Crăciun. AMI a mărturisit că se duce cu drag în respectivul loc, mai ales pentru că tradiția are o mare însemnătate.

„Sunt înnebunită după sarmale. Nu vă gândiți la altceva. Bunica mea face niște sarmale grozave, salată de boeuf, fripturică, cum se face pe la Maramureș. Mă întreb cum are atât de multă energie, a rămas singură, e cu gospodăria.

Îmi doresc să ne bucurăm de ea și să fim la bătrânețe la fel ca ea. S-a adaptat la noua generație, are Facebook, WhatsApp, vorbim pe FaceTime cu ea. Mai am o bunică în Londra, e foarte modernă, e la curent cu noua generație.

Nu există an să nu mergem acolo. Pe 24 mergem acolo în fiecare Crăciun. Suntem de la 7 în sus. (…) Lucrurile esențiale au rămas la fel, e aceeași stare.

Are poze vechi, ca și cum ar fi pictate. Mă duc cu drag acolo cât se mai poate. Ea nu așteaptă cadouri, ne așteaptă pe noi.”, a zis AMI la Vorbește lumea.

Cum a fost 2021 pentru AMI: „M-am descoperit, știu exact ce vreau”

Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care AMI a lansat 4 piese noi. Vedeta a mărturisit că a avut parte de un an bun și a descoperit ce îi place și ce își dorește cu adevărat, însă are planuri mari pentru 2022. Aceasta își dorește să lanseze un nou album.

„Am avut un an foarte bun, am lansat 4 piese de pe albumul care o să fie lansat la anul, cel mai probabil. M-am descoperit, știu exact ce vreau, ce îmi doresc, ce îmi place mai mult.

Așa s-a întâmplat și cu albumul, a fost despre cunoaștere. A fost vindecător să scriu la acest album. Mă bucur că feedback-ul este foarte bun pentru piesele pe care le-am lansat.”, a adăugat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI