04 oct. 2022 | 20:58

Amestecul care îți lasă parbrizul mașinii curat ca lacrima. Nu va mai rămâne niciodată pătat dacă îl limpezești cu această soluție

Diverse
Amestecul care îți lasă parbrizul mașinii curat ca lacrima. Nu va mai rămâne niciodată pătat dacă îl limpezești cu această soluție
Amestecul care iti lasa parbrizul masinii curat ca lacrima. Nu va mai ramane niciodata patat daca il limpezesti cu aceasta solutie

Deși păstrarea mașinii curată pare a fi un lucru extrem de simplu, fiecare piesă care o alcătuiește necesită o atenție specială, astfel încât automobilul să arate mereu ca nou, strălucitor și fără modificări prea mari. Din acest motiv, în sezonul ploios iată cum trebuie să îndepărtezi petele de apă dură de pe geamurile mașinii cu oțet și lămâie.

Cum cureți parbrizul mașinii cu lămâie și oțet

Una dintre principalele probleme când tocmai plouă sau când termini de spălat mașina este că uneori reziduurile rămân în apă, iar astfel pot apărea anumite pete inestetice.

Dacă ți s-a întâmplat ca oricât de mult ai vrea să eviți să ai parbrizul pătat, aceste urme să reapară, nu te îngrijora. Iată un truc genial care te va ajuta să speli parbrizul foarte eficient.

Ai nevoie doar de câteva ingrediente naturale, pe care le găsești chiar la tine în bucătărie. E vorba despre zeama de lămâie și oțet.

Aceste depozite minerale pot părea nevinovate, dar dacă nu sunt curățate corect sau la momentul potrivit, sunt capabile să păteze sticla și pot rămâne chiar impregnate mult timp din cauza temperaturii și radiațiilor solare.

Citește și De ce mașina ta are un ștergător mai lung și unul mai scurt. Explicația e simplă

Este indicat să ferești parbrizul mașinii de ploaie

Înainte de orice, trebuie să iei în considerare faptul că nu trebuie să lași apa să se scurgă odată ce ai terminat de spălat autoturismul. Esențial este să usuci parbrizul, în așa fel încât sărurile să nu se acumuleze.

Amesteci două linguri de oțet cu două linguri de zeamă de lămâie. Torni soluția într-o sticluță cu atomizator. Pulverizezi spray-ul format pe parbrizul mașinii tale și lași totul timp de două minute.

După ce s-a scurs timpul, iar petele s-au înmuiat, tot ce rămâne de făcut este să iei o cârpă din microfibră și să elimini excesul de soluție de pe geam. Rezultatele se vor vedea imediat.

Pentru a te asigura că mașina ta este protejată de ploaie și alte fenomene ce ar putea păta parbrizul, cel mai recomandat ar fi să o staționezi într-o parcare interioară. De preferat, pune mașina în garaj, dacă beneficiezi de un asemenea privilegiu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro