Amestecul banal care curăță de minune pereții albi din casa ta. Te scapă de petele neplăcute

Amestecul banal care curăță de minune pereții albi din casa ta. Te scapă de petele neplăcute
Amestecul banal care curăță de minune pereții albi din locuința ta. Ce trebuie să folosești pentru a îndepărta petele.

De cele mai multe ori, proprietarii unei locuințe aleg să vopsească pereții în alb pentru a face spațiul să pară mai mare și mai luminos. Singurul dezavantaj al pereților albi este că orice pată, indiferent cât e de mică, poate fi remarcată cu ușurință. Chiar și zgârieturile provocate de obiecte de mobilă sau amprentele degetelor lasă uneori urme greu de îndepărtat. Află în rândurile de mai jos cum poți prepara amestecul banal care curăță de minune pereții albi.

Amestecul banal care curăță de minune pereții albi

Poate fi dificil să păstrezi curățenia într-o casă cu pereți albi care prezintă semne de uzură sau pete de murdărie. Din fericire, există modalități eficiente la care poți apela pentru a îndepărta impuritățile de pe pereți. Aceștia pot fi curățați cu soluții de uz casnic, cum ar fi detergentul de vase sau cu o pastă de bicarbonat de sodiu și apă.

De asemenea, poți folosi detergenți universali pentru curățarea pereților. Aceștia necesită de multe ori curățare punctuală, mai ales dacă proprietarii casei au și copii. Pentru îndeplinirea sarcinii în cauză, nu este nevoie de foarte multe unelte de curățare, ci doar de un burete, un prosop din microfibră și o rolă de prosoape de hârtie.

Există un amestec banal pe care îl poți face pentru a curăța pereții albi ai casei tale. Vei avea nevoie de detergent universal, un săpun de vase ușor și puțin bicarbonat de sodiu. Amestecă toate aceste produse, în cantități mici, până la obținerea unei compoziții omogene.

Începe prin a îndepărta praful de la tavan până la podea, cu ajutorul unei cârpe din microfibră. Clătește regulat cârpa, pentru a nu murdări suprafețele pe care le ștergi. Ca să îndepărtezi praful și din cele mai minuscule colțuri ale tavanului, este recomandat să folosești o unealtă cu un braț extensibil.

Cum poți curăța cel mai eficient pereții albi

După ce ai îndepărtat praful din jurul pereților pe care vrei să îi cureți, ia puțină compoziție din amestecul preparat și pune-l pe un burete umed. Este foarte important să adaugi în amestec un săpun ușor de vase, care să îndepărteze cu ușurință resturile de grăsime.

Detergentul universal ajută să îndepărtați petele lăsate pe pereți într-o perioadă apropiată de timp. În schimb, pentru urmele care au fost făcute cu mult timp în urmă, trebuie neapărat să folosești un amestec cu bicarbonat de sodiu.

Aplică pe buretele umed o cantitate mică de soluție și curăță peretele alb cu ajutorul ei. Freacă ușor petele de pe pereți până rezultă spumă. Aceasta trebuie lăsată să acționeze timp de cinci minute. Ulterior, șterge peretele cu o cârpă umedă din microfibră și apoi cu un prosop de hârtie uscat.

Citește și: A pus ulei pentru bebeluși pe perete și apoi a șters cu laveta. Ce truc genial și util pentru toți părinții a descoperit

În cazul în care peretele nu au dispărut de la prima curățare, repetă procesul de două sau de trei ori.

Urmăriți Playtech.ro și pe