A pus ulei pentru bebeluși pe perete și apoi a șters cu laveta. Ce truc genial și util pentru toți părinții a descoperit

A pus ulei pentru bebeluși pe perete și apoi a șters cu laveta. Ce truc genial și util pentru toți părinții a descoperit
A pus ulei pentru bebelusi pe perete si apoi a sters cu laveta. Ce truc genial si util pentru toti parintii a descoperit

Trucurile ideale pentru ca viața să-ți fie mai ușoară. Poate nu te-ai gândit la asta, dar iată ce se întâmplă dacă pui ulei pentru bebeluși pe perete și apoi ștergi totul cu o cârpă sau lavetă. Secretul pe care toți părinții trebuie să-l știe.

Ce se întâmplă dacă pui ulei pentru bebeluși pe pereți

Vine toamna și te pregătești de curățenia generală, iar părinții cu prichindei de doar câțiva ani știu ce înseamnă să ștergi pereții din casă. Dacă aceștia sunt acoperiți cu tapet este nevoie de mai multă atenție atunci când trebuie curățate zidurile casei.

Tapetul din camerele casei tale este unul dintre cele mai fine decoruri din apartament și este normal să vrei să-l protejezi foarte mult timp.

E foarte important de menționat faptul că depinde din ce material este făcut tapetul pentru a ști cu exactitate cum să-l cureți eficient. Pentru tapetul realizat din matase, cel mai indicat este să-l ștergi cu aspiratorul.

Pe de altă parte, pentru tapetul semilavabil cel mai indicat este să folosești cârpe și lavete de culoare albă pentru a păstra culorile vii ale peretelui.

Cum scapi de petele dificile de pe pereți folosind ulei pentru bebeluși

Iată un truc la care nu te-ai fi gândit până acum. Cel mai important atunci când te apuci să speli pereții este să fii constant și să nu te oprești la jumătatea drumului, deoarece bureții vor lăsa dâre inestetice, iar diferența de culoare se va vedea cu ochiul liber.

Pentru petele dificile de grăsime poți folosi bicarbonat de sodiu. Ai copii foarte activi care adoră să deseneze cu cariocile pe pereți? Nu există o problemă.

Chiar dacă ai crezut că petele de murdărie nu vor mai ieși, ei bine iată că le poți curăța folosind ulei pentru bebeluși. Pui ulei peste o lavetă, freci bine peretele și apoi vei șterge tot cu o solutie de apa calduta si detergent.

Petele de ceara vor fi, prima dată, îndepătate cu ajutorul unui uscător de păr. Șterge apoi urma lăsată de ele cu pastă de dinți albă și curată cu o lavetă. Nu uita să cureți foarte bine laveta de fiecare dată când ștergi pereții din casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI