Amenda primită de un șofer român după ce a aruncat o țigară pe geam: ‘Nu v-a plăcut fața mea’

Amenda primită de un șofer român după ce a aruncat o țigară pe geam: ‘Nu v-a plăcut fața mea’
Ce amendă a primit un șofer după ce a aruncat un chiștoc pe geam. Discuția dintre el și polițist a devenit virală

Un șofer român ce a aruncat o țigară pe geam a primit o amendă usturătoare. Câțiva polițiști ce patrulau prin zona respectivă au observat gestul și au decis să îl oprească pe bărbat pentru a-l legitima, dar ce a urmat după întrece orice imaginație.

Discuție bizară pornită de un șofer. Bărbatul a fost prins aruncând o țigară pe geam

Un bărbat a decis să arunce un chiștoc în timp ce se deplasa cu mașina, așa că a fost imediat observat de câțiva polițiști ce se aflau în zonă. Șoferul român s-a decis să nu ducă țigara la gunoi, dar gestul l-a costat scump în momentul în care a fost oprit de autorități.

Conducătorul auto a devenit viral pe internet după ce discuția dintre el și un polițist a scandalizat mai mulți români. Mai exact, acesta a fost amendat cu 5.000 de lei pentru fapta făcută, dar a început o ceartă de proporții în momentul în care și-a dat seama câți bani trebuie să plătească.

„Şofer: De aia. Mi-aţi dat amendă 5000 de lei.

Poliţist: Nu are nicio legătură.

Şofer: Ba are legătură, cum adică nu are legătură?

Poliţist: Menţiuni dacă aveţi v-am întrebat.

Şofer: Da bă, scrie acolo tu că nu vrea să treacă în menţiuni ce vreau eu.

Poliţist: Alte menţiuni dacă aveţi. Astea nu se menţionează.

Şofer: Astea sunt menţiuni. Mi-aţi dat amendă că nu v-a plăcut faţa. Cum să îmi daţi 5000 de lei amendă că am aruncat un chiştoc pe geam? Ce înseamnă asta?”, a fost discuția dintre cei doi.

De ce s-a enervat cumplit șoferul, de fapt

De asemenea, șoferul nu avea documentele la el în momentul în care a fost oprit pentru ca autoritățile să îl legitimeze după ce a aruncat țigara pe geam în timp ce se deplasa cu autoturismul. Bărbatului nu i-a convenit deloc că i s-a aplicat o amendă, așa că a susținut că polițistul ar fi avut ceva personal cu el.

„Poliţist: Şi că nu mi-aţi prezentat documentele.

Şofer: Cum nu v-am prezentat documentele? V-am prezentat documentele pe telefon şi v-am spus că nu le am la mine, pentru că nu sunt cu maşina mea. Pentru asta trebuie să îmi daţi 4000 de lei amendă?

Poliţist: Nu pentru asta. Pentru ambele fapte.

Şofer: Care ambele fapte?

Poliţist: Ambele fapte.

Şofer: Păi 5000 în total.

Poliţist: Da.

Şofer: Cum adică? 5000 de lei amendă pentru ce?

Poliţist: Pentru chiştoc şi pentru lipsă documente. Este obligaţia dumeavoastră de a le avea asupra dumneavoastră.”, au mai zis cei doi.

Şofer: Da, da, da. Şi vreau să scrieţi acolo că mi-aţi dat amendă că nu v-a plăcut faţa mea, simplu.”, au mai zis cei doi.

Într-un final, polițistul l-a pus la punct pe șofer, chiar dacă acesta a refuzat să semneze procesul verbal. Conducătorul auto nu o să poată să conteste amenda în instanță, însă poate plăti 2.500 de lei, respectiv jumătate din valoarea amenzii, în termen de 15 zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI