Amenda primită de șoferul care cobora scările cu mașina în Constanța. A aflat pedeapsa autorităților

Amenda primită de șoferul care cobora scările cu mașina în Constanța. A aflat pedeapsa autorităților
Ce amendă a primit un șofer din România după ce a încercat să coboare scările cu mașina

Imagini ce întrec orice limită a imaginației au fost surprinse în Constanța! Un șofer și-a dorit să scurteze drumul, astfel că a coborât scările de la intrarea unui parc cu mașina. Decizia lui nu a fost lipsită de consecințe ce o să îl coste mulți bani.

Șofer din România, filmat în momentul în care cobora scările cu mașina. Ce amendă trebuie să plătească

Un filmuleț cu un șofer român a ajuns viral în mediul online. Acesta și-a dorit să nu mai piardă timpul și să scurteze drumul, coborând scările cu mașina. Totuși, el a fost atent să nu avarieze bara sau scutul autoturismului, însă mulți internauți nu au priceput de ce a făcut așa ceva.

Între timp, imaginile au fost văzute și de autoritățile ce au dat de urma bărbatului. Polițiștii s-au sesizat în momentul în care au văzut filmarea cu pricina, așa că omul o să aibă de plătit o sumă de 790 de lei pentru faptele sale ce au stârnit confuzia între utilizatorii rețelelor de socializare.

Șoferul din Slobozia, în vârstă de 50 de ani, a primit o amendă usturătoare pentru conducere prin loc nepermis în valoare de 290 de lei, dar și o amendă de 500 de lei pentru neprezentarea pentru lămurirea situației de fapt, potrivit Cristinei Gavriloaie, IPJ Constanța.

Ce a putut să facă un șofer român în Grecia. Localnicii au fost nervoși

Încurcate sunt căile șoferilor din România! O persoană a parcat o mașină cu numere de București chiar pe rampa feribotului de Thassos, astfel că mulți au fost supărați în momentul în care și-au dat seama că o să aibă parte de o întârziere.

De asemenea, șoferul a fost de negăsit în momentul în care localnicii au vrut să rezolve problema. Aceștia s-au mobilizat cât au putut de repede și au mutat mașina cu mâinile goale, iar autoritățile elene au aplicat o amendă de 200 de euro și au demontat plăcuțele de înmatriculare.

„Feribotul de Thassos a întârziat din cauza acestui șofer român, cu mașina cu numere de București, care a „parcat” mașina pe rampa de îmbarcare a feribotului de Thassos, asearã. (4 septembrie – n.r.)

Șoferul nu a fost găsit, probabil plecase după ulei de măsline și nu dorea să piardă traversarea, așa că a parcat cu o roată pe rampă.

Marinarii care deservesc feribotul s-au mobilizat și au mutat cu brațele mașina. Poliția elenă i-a demontat plăcuțele de înmatriculare, amendând șoferul cu 200 euro.”, a fost scris într-o postare pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI