Amendă pentru PRO TV. Ce a apărut în platou, în timpul emisiunii MasterChef

Amendă pentru Pro TV. Ce detaliu din platoul Masterchef a atras atenția?

O veste bună vine la pachet cu una rea. După ce în cursul serii de ieri am aflat câștigătorul Masterchef, Pro TV a primit vestea neplăcută că tocmai emisiunea care le-a adus audiențe frumușele a fost acompaniată de o amendă.

Amendă Pro TV. Ce a apărut în platoul MasterChef?

Pro TV a trecut prin multe din anul lansării și până acum, dar probabil că nimeni nu s-ar fi gândit că ar putea să adauge în palmares și o amendă pentru o vacă. Masterchef a fost taxat de CNA pentru vaca vie pe care au adus-o în platou.

Suma pe care trebuie să o plătească acum Pro TV este de 10.000 de lei, pentru două programe: ediția Masterchef și filmul Deadpool. Principala problemă a apărut în ediția de pe data de 13 octombrie, moment în care chef Josepf Hadad a adus în platou o văcuță și a indicat părțile care se gătesc.

Pro Tv, amendat din cauza emisiunii Masterchef
Pro Tv, amendat din cauza emisiunii Masterchef

 „Antricotul, este aicea, da?”

„Printre cele mai delicioase bucăți de carne se numără: antricotul, este aicea, da? ( indică locul pe spatele animalului)Mușchi de vită! Este zona asta care este împreună cu vrăbioare. Diafragma este aici un mușchi care separă toracele de abdomen. Burta de vită… se fac o groază de preparate cu burta. Dar, e carne prea tare. Trebuie să lăsăm mai mult la gătit. Dacă Alexandra s-ar fi numit Alexandru, în loc de ugere ar fi avut testicule. Uite, aicea! (Indică locul. Concurenții râd) Testicule mare!”
Joseph Hadad

Membrii CNA au considerat că este un moment dur și poate afecta minorii. Mai mult decât atât, Radu Herjeu, cel care a propus amenda, a ținut cont de difuzarea filmului Deadpool, care cuprinde multe momente violente.

„Acela nu este film de 12. Este un film foarte mișto, dar cu scene care te pot face ca adult să închizi ochii, darămite la 12 ani. Nu e sub nicio formă sub 12 ani. Chiar puteați să aveți puțină responsabilitate. Se uita lumea la acest film și la 10 seara”
Radu Herjeu (Sursa: paginademedia.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI