Cine e câștigătoarea MasterChef. Alina Gologan are planuri mari cu cei 50.000 de euro de la PRO TV

Cine e câștigătoarea MasterChef. Alina Gologan are planuri mari cu cei 50.000 de euro de la PRO TV
Cine e Alina Gologan, câștigătoarea MasterChef

Cine este Alina Gologan, câștigătoarea ”Masterchef”? Tânăra are planuri mari cu cei 50.000 de euro primiți de la PRO TV în urma muncii sale.

Cine este câștigătoarea ”MasterChef”?

Filmările ”Masterchef” s-au terminat de câteva zile bune, iar câștigătorul a pus deja mâna atât pe marele premiu, în valoare de 50.000 de euro, cât și pe trofeul la care au visat toți oamenii care au venit la audiții. Ultimii rămași în aventura culinară au fost: Diana, Raluca, Jeremy, Alina, Ionuț, Dilly Chilly, Cezar și Andreea.

În primă instanță, fanii competiției gastronomice au mizat pe francezul Jeremy. Banii puși la pariuri s-au dus pe apa sâmbetei, căci chef-ul de anul acesta al show-ului ”Masterchef” se numește Alina Gologan. Tânăra, cunoscută în mediul online ca ”fataluigologan”, a reușit nu numai să fie în top pe Youtube, ci a demonstrat tuturor și că poate găti.

”Nu mă așteptam. Mi s-au înmuiat genunchii”

„A gătit mai bine cel care a pierdut, concurenții s-au revoltat și și-au pus mari semne de întrebare. Mulți au afirmat că juriul a ținut cu Alina. Toți au spus că Cezar s-a descurcat mult mai bine, iar preparatul lui a fost mult mai bun”, a spus Alina Gologan pentru cancan.ro.

„Mă simt extraordinar, nu mă aşteptam, mi s-au înmuiat genunchii, am picat în genunchi, am izbucnit în plâns, emoţiile au fost foarte mari, cursa a fost foarte strânsă, Cezar este un adversar de temut. Oficial, sunt cea mai bogată persoană din familia mea”, a spus tânăra, după ce a fost declarată câștigătoarea competiției.

Alina Gologan are planuri mai cu premiul

Alina Gologan, în vârstă de 29 de ani, este o femeie independentă, care, dintr-o curiozitate, a ajuns vedetă pe internet. Tânăra, vlogger și blogger în Timișoara, a mărturisit că o parte din banii câștigați vor ajunge către familiei și prieteni, dorind să le facă daruri, iar restul îi va cheltui chibzuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI