23 iul. 2020 | 14:22

Amendă de 1 milion de dolari pentru Madonna! Ce a putut să facă artista

Știri generale
Amendă de 1 milion de dolari pentru Madonna! Ce a putut să facă artista
Amendă de 1 milion de dolari pentru Madonna! Ce a putut să facă artista

Madonna a dezvăluit faptul că a fost amendată de către Guvernul rus cu un milion de dolari, după un concert pe care superstarul american l-a avut în orașul Sankt Petersburg.

Amendă de 1 milion de dolari pentru Madonna!

Astfel, Madonna publicat pe contul său de Instagram o amintire din timpul concertului pe care l-a susținut în anul 2012 la Sankt Petersburg, în Rusia. Este vorba despre un fragment din discursul ei pentru susținerea drepturilor comunității LGBTQ+. Artista a comparat atunci lupta comunității LGBTQ+ pentru drepturi cu mișcarea pentru drepturile civile din anii 1960 și îndemnat publicul să-și manifeste „dragostea şi stima” pentru această comunitate.
„Comunitatea gay, homosexualii, au aceleaşi drepturi… de a trăi în demnitate, respect şi cu iubire”, a spus Madonna atunci.

Spre deosebire de fanii prezenți la concert, care au aplaudat chiar inițiativa artistei, Guvernul rus i-a amendat îndrăzneala cu un milion de dolari, bani pe care aceasta însă nu i-a plătit.

Nu a plătit amenda

„Am ţinut acest discurs la un concert din Sankt Petersburg în urmă cu opt ani. Am fost amendată cu 1 milion de dolari de Guvern pentru că am susţinut comunitatea gay. Nu am plătit niciodată”, le-a dezvăluit Madonna fanilor săi.

Astfel, cu discursul ei, artista a încălcat o lege adoptată în Sankt Petersburg, care îi pedepsește pe autorii oricărui ”act public” care promovează homosexulaitatea și pedofilia. În Rusia, până anul 1993 homosexualitatea era considerată o infracțiune. Până în anul 1999, dar chiar și în anii de după căderea regimului sovietic, aceasta era privită ca o boală mintală. Dar nici în ziua de azi cei care apără drepturile comunității LGBTQ+ nu sunt foarte bine văzuți.

Madonna Louise Ciccone s-a născut la data de 16 august 1958, Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii. Aceasta este supranumită „regina muzicii pop” și este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două premii Globul de Aur și autoare de cărți. Madonna a crescut în Rochester Hills, Michigan și s-a mutat în New York City pentru a deveni dansatoare. Madonna și-a lansat albumul de debut în 1983, de pe care trei melodii au ajuns în top 20 în Statele Unite.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro