Amalia Năstase a trăit clipe de groază chiar în curtea casei sale: “Te pot muşca de glezne”

Amalia Năstase a trăit clipe de groază chiar în curtea casei sale: “Te pot muşca de glezne”
Amalia Năstase a trăit clipe de groază chiar în curtea casei sale:

Amalia Năstase a trăit clipe de groază chiar în curtea casei sale din București. Fosta soție a lui Ilie Năstase locuiește într-o vilă din sectorul 1 al Capitalei.

Amalia Năstase a trăit clipe de groază chiar în curtea casei sale

Amalia Năstase a trăit o realitate de care se lovesc mulți locuitori ai sectorului 1 al Capitalei, și anume, invazia de șobolani. Astfel, recent, vedeta s-a trezit cu șobolani chiar la ea în curte, mișunând pe la picioarele ei. Îngrozită, aceasta s-a retras puțin și a început să fotografieze șobolanii care i-au invadat curtea. Ea a notat un mesaj pe contul ei de Instagram.

“E prima oară în viața mea când văd șobolani la mine în curte. Mulțumesc mult partidului ca mi-a dat șansa asta. Trăiam naibii fără să știu ce înseamnă să ai un suflet cald care te poate mușca de glezne când ieși în curte.

Apă caldă și caldură, noroc că nu avem nevoie de la voi, că mi-ați fi amintit și de copilărie ca la jumătate din București”, a scris Amalia Năstase, postând pe Instagram imaginile incredibile cu rozătoarele.

Amalia Năstase, detalii neștiute despre cum l-a întâlnit pe Ilie Năstase

De menționat este că Amalia Năstase s-a mutat în vila de lux din București la data de 1 iunie 2017, alături de soțul ei și de cei trei copii. Amintim că Amalia și Ilie Năstase au divorțat în 2010, după 14 ani de relație și 7 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fete și fiecare și-a refăcut viața cu altcineva. Amalia Nastase a povestit într-un podcast momentul în care l-a cunoscut pe fostul jucător de tenis, de care avea să divorțeze după un mariaj de șapte ani.

„În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: ”nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine”. El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat.

A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert De Niro. Mă simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată însă pe la spate! Îmi ziceau: ”Vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani!„”, a povestit Amalia Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI