‘Am spălat podele pentru bani’. Cât de mult muncea Burlacul Andi Constantin înainte să fie celebru

‘Am spălat podele pentru bani’. Cât de mult muncea Burlacul Andi Constantin înainte să fie celebru
Cat de mult muncea Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin, de la Antena 1, este cunoscut acum, însă puțini știu că în viața sa au existat și perioade dificile.

Cât de mult muncea Burlacul Andi Constantin înainte să fie celebru

Înainte de a apărea pe micul ecran, aceasta a început de jos, avea două joburi și lucra chiar și câte 12 ore pe zi pentru a se putea întreține. În prezent, el implicat în proiectul Burlacul de la Antena 1, dar este și un sportiv desăvârșit. A jucat fotbal vreme de 11 ani, este multiplu campion la fitness și antreprenor, dar a făcut și karate, kickboxing și kempo. Într-un intreviu acordat revistei Viva, Andi Constantin a povestit experiențele din viața sa.

”Au existat și perioade mai dificile din punct de vedere financiar, însă lucrurile acestea m-au întărit, m-au făcut să îmi doresc și mai tare să reușesc pe cont propriu, să mă dezvolt ca om și să încep să am responsabilitatea viitorului meu.

Am avut câteva frustrări din cauza lipsei banilor, dar de fiecare dată aceste lipsuri mă faceau să fiu și mai discipinat, și mai determinat să reușesc. Am avut și câte două joburi în același timp, munceam 12 ore pe zi, eram tot timpul plecat de acasă, munceam și sâmbăta. Am spălat și podele, am spălat și geamuri, am dat și cu mătura prin curțile oamenilor, totul pentru a avea o stabilitate financiară. Poate mi-am „amânat niște vise pe ici, pe colo, însă acum pot fi recunoscător că am ajuns în locul în care am vrut”, a povestit Andi Constantin.

”Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea din viața mea”

Andi Constantin a vorbit și despre perioada din viața sa în care a făcut videochat, însă spune că toate experiențele din trecut l-au format ca om.

”Perioada în care am făcut videochat a fost o etapă grea din viața mea. Atunci am realizat că în viață lucrurile nu merg întotdeauna așa cum ai sperat, iar atunci când ești vulnerabil riscul de a lua decizii greșite, care te vor afecta mai devreme sau mai târziu, e mai mare.

Am încetat să îmi mai plâng de milă de mult, așa că nu am să încep cu asta acum. Pot spune că, indiferent de natura experiențelor din trecutul nostru, ele ne formează și ne fac oamenii de astăzi. Iar dacă eu sunt fericit cu cine devine Andi, atunci sunt recunoscător pentru toate momentele bune, dar, mai ales, pentru cele grele”, a mai spus Andi Constantin.

Cât despre stilul său de viață, Andi Constantin a spus că a fost întotdeauna un atlet la bază și că toate sporturile pe care le-a practicat, le-a practicat cu multă pasiune.

”Toate cele enumerate compun stilul meu de viață! Întotdeauna am fost atlet la bază, iar toate sporturile acestea le-am făcut întotdeauna cu pasiune. Nu le-am numit niciodată meserii, chiar dacă necesită foarte mult timp și dedicare pentru a le face la modul profesionist. Atenția mea se canalizează în funcție de perioadă ori pe proiectele pe care le am, ori pe afacerile personale”, a conchis Andi Constantin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI