Drama Burlacului Andi Constantin. Ce a pățit vedeta de la Antena 1

Drama Burlacului Andi Constantin. Ce a pățit vedeta de la Antena 1
Drama Burlacului Andi Constantin. Ce a pățit vedeta de la Antena 1

Andi Constantin, protagonistul celui de-al șaselea sezon al show-ului ‚Burlacul’, este unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz-ul românesc, dar puțină lume știe prin ce momente grele a trecut acesta de-a lungul timpului. Vedeta de la Antena 1 a avut de înfruntat o provocare imensă, ce l-a făcut să privească viața dintr-o altă perspectivă.

Andi Constantin, despre momentele grele din viața sa. Ce accident i-a marcat viața

Andi Constantin a cucerit pe toată lumea la emisiunea ‚Insula iubirii’, iar acum este pregătit să se așeze la casa lui și își caută aleasa la show-ul menționat mai sus. Totuși, un eveniment sumbru i-a marcat viața, anume un accident ce l-a făcut să intre în depresie timp de șase luni de zile.

Din fericire, Andi Constantin a trecut peste această provocare foarte grea și a învățat să prețuiască mai mult viața. Deși i-a fost foarte greu să se pună pe picioare, el a găsit puterea de a merge mai departe și a fi recunoscător pentru tot ce i se întâmplă.

”Un moment foarte greu a fost când am avut un accident de mașină și din cauza aceea am intrat într-o depresie mai bine de șase luni. Schimbarea de atitudine vizavi de viață m-a ajutat să mă pun pe picioare. Sigur, nu vă gândiți că asta s-a întâmplat peste noapte, e un proces de durată! Pentru mine, de exemplu, a însemnat că, în loc de a fi furios pe mine pentru ce am făcut, am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață. Am practicat emoții pozitive, am găsit recunoștință în fiecare zi, iar de atunci viața mea s-a schimbat complet.”, a declarat Andi Constantin pentru revista Viva!.

Cum a schimbat celebritatea viața lui Andi Constantin

Andi Constantin se bucură de o bază de fani datorită show-urilor de televiziune la care a participat, ținând cont că publicul l-a iubit încă de la primele apariții. Burlacul de la Antena 1 s-a remarcat printre ispitele de la ‚Insula iubirii’, iar acum își dorește să își găsească o parteneră de viață printre femeile ce își doresc să îi cucerească inima.

„Pentru mine celebritatea nu a fost niciodată miza, ci a venit ca o consecință a apariției la televizor, ca o răsplată a publicului pentru faptul că am fost mereu cât se poate de sincer, deschis și vulnerabil. Cele mai mari beneficii au fost mesajele de la oameni care m-au încurajat, care mi-au arătat că mă înțeleg, că mă susțin și că nu mă judecă pentru alegerile sau greșelile mele.

Eu, timidul, introvertitul, mi-am făcut sute de mii de prieteni virtuali care au grijă să îmi amintească faptul că îmi sunt alături. Din punct de vedere financiar, beneficiile sunt mult mai mici decât își imaginează cei care sunt gata să sacrifice orice pentru celebritate, însă nu pot să neg existența lor. Oricum, nu sunt sume care să îmi schimbe radical stilul de viață.”, a mai spus Andi Constantin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI