Am aflat toate detaliile botezului fiului lui Liviu Vârciu. Ce va face azi vedeta Antenei 1 pentru invitați (exclusiv)

Am aflat toate detaliile botezului fiului lui Liviu Vârciu. Ce va face azi vedeta Antenei 1 pentru invitați (exclusiv)
Totul despre botezul fiului lui Liviu Vârciu. Cum a organizat evenimentul

Liviu Vârciu se pregătește de unul dintre cele mai importante evenimente! Acesta și partenera lui, Anda Călin, o să își sărbătorească fiul alături de mulți oameni dragi. Micuțul a fost creștinat pe 3 octombrie, dar nu a fost organizată o petrecere, iar părinții lui își doresc să recupereze!

Liviu Vârciu, totul despre botezului său. A divulgat informații uluitoare

Liviu Vârciu are parte de foarte multe momente frumoase în ultima perioadă. Acesta abia ce și-a lansat filmul și se pregătește să își sărbătorească copilul! El și Anda Călin, mama celor doi copii ai artistului, au chemat 200 de invitați pentru a avea parte de o noapte de pomină.

Astăzi, 17 septembrie, colegii lui Liviu Vârciu, ce au jucat în ‘Zăpadă, ceai și dragoste’, film lansat de curând la Cinema Băneasa. Artistul și-a creștinat fiul în octombrie, dar nu a putut să sărbătorească evenimentul așa cum și-a dorit, ținând cont de reglementările din contextul pandemic.

„A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât.

A fost bine, gata, avem un creștin acasă, vă mulțumesc, vă pup cu mare drag și aveți grijă de voi. Si faceți copii, mă.”, spunea Liviu Vârciu în trecut.

Liviu Vârciu și Anda Călin, un cuplu superb. Cei doi trăiesc clipe minunate

Totuși, acum totul s-a schimbat! Liviu Vârciu a trimis invitații la nume importante, precum Nea Marin, Dan Negru, Pepe și Alina Pușcaș. El și Anda Călin au ales meniuri delicioase, pentru toate gusturile. Apropiații lor o să mănânce pește, sarmale, iar tortul o să fie unul surpriză.

De asemenea, atmosfera o să fie întreținută chiar de Liviu Vârciu la restaurantul Ambassador. Acesta o să urce pe scenă și o să își bucure invitații cu piese superbe, așa că toți abia așteaptă să meargă la evenimentul spectaculos. „Da, voi cânta și eu.”, a spus Liviu Vârciu pentru Impact.ro

Liviu Vârciu: ‘Îmi doream foarte tare și un băiețel’

Liviu Vârciu a explicat și că nașii băiețelului sunt aceiași ce i-au creștinat și fetița. Acesta a mai recunoscut că își dorea foarte tare un băiețel, dar sarcina nu a fost una programată, așa că bucuria a fost una imensă când a aflat că o să devină, din nou, tătic!

„Nașii sunt niște prieteni de-ai noștri foarte buni, ne știm de mulți ani. Am zis că ei vor fi nașii noștri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători.

Îmi doream foarte tare si un băiețel. Nu am programat nimic, cum nu am programat-o nici pe Anastasia.”, a mai zis el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI