Am aflat secretul siluetei Iuliei Vântur. Ce bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol

Am aflat secretul siluetei Iuliei Vântur. Ce bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol
Cum se menține Iulia Vântur în formă

Iulia Vântur a rămas una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, chiar dacă s-a mutat în India. Aceasta a cunoscut succesul atât în România, cât și în locul unde stă alături de partenerul ei, Salman Khan. Pentru că este extrem de apreciată și are o siluetă perfectă, multă lume s-a întrebat cum reușește să se mențină în formă, dar iată că s-a aflat acum secretul ei!

Cum reușește Iulia Vântur să se mențină în formă. Vedeta a decis să spună totul despre secretele sale

Iulia Vântur are forme de invidiat și a reușit să își păstreze silueta perfectă de-a lungul anilor. Deși multă lume ar crede că aceasta depune foarte mult efort pentru a se menține în formă, blondina se folosește de un truc foarte ușor ce este la îndemâna oricui. Pe lângă faptul că face sport, anume pilates, alergat sau yoga, ea bea în fiecare dimineață pe stomacul gol un lichid ce face minuni.

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a povestit Iulia Vântur, la Teo Show.

Iulia Vântur s-a întors în România. Cum își petrece timpul

Iulia Vântur s-a întors în România pentru a sta alături de părinții ei după ce a experimentat momente dureroase în India. Situația acolo este extrem de dramatică din cauza pandemiei de coronavirus, așa că vedeta a decis să vină înapoi în țară cu doar două zile înainte ca zborurile să fie închise. Chiar dacă își dorește să plece înapoi la partenerul ei, aceasta se bucură momentan de clipele petrecute în familie.

„Am plecat cu două zile înainte să se închidă zborurile din India, către Dubai. Nu am prins focul cel mare acolo, era începutul dezastrului când am plecat. Situaţia e dramatică în India. Dar mă bucur că am ajuns acasă, să fiu lângă părinţii mei de Paşte, a fost un moment intens să merg să iau lumină.

O să plec înapoi în funcţie de cum va fi situaţia, momentan sunt foarte multe restricţii, să vedem. Mi-a fost atât de dor de tot… Mereu am fost pe fugă, la Iaşi, mă împărţeam între rude şi prieteni. Acum, am stat fără stres cu ai mei, am depanat amintiri, am fost în nordul Moldovei într-o excursie, a fost tare frumos. Am stat aproape două zile în pijamale.”, a adăugat Iulia Vântur.

Iulia Vântur, totul despre succesul din India. De ce nu regretă că a plecat din România

Frumoasa blondină a cunoscut succesul în India, iar în ultima perioadă se află în centrul atenției după ce a lansat o nouă piesă. Pe plan personal și profesional, Iulia Vântur se poate declara fericită pentru că se bucură de o carieră înfloritoare și o relație frumoasă. Deși a lăsat în spate tot ce a construit în România, vedeta nu regretă absolut deloc ce a decis să facă în ultimii ani.

„Legat de succesul piesei, nu pot decât să mă bucur, totul a fost o întâmplare. Eu am mers la studio să înregistrez o altă piesă, iar producătorul m-a rugat să trag voce şi pentru aceasta. I-a plăcut mult şi a zis că rămâne să o interpretez eu. Filmul are un succes uriaş, iar Salman Khan nu a ştiut nimic despre ideea producătorului.

Sunt foarte fericită, am învăţat mai ales în ultimul an să mă bucur, să fiu fericită cu mine, să nu mă las afectată de cele spuse de cei din jur. Mă simt tare bine că am reuşit să mă descopăr într-o altă cultură, mi-am lărgit orizonturile.

Pentru mine, mutarea în India a fost un cadou, deşi mi-a fost frică să renunţ la ştiri. Era totul în regulă, aveam un statut, mi-a .fost teamă, dar acum mă bucur că am luat decizia asta. Sunt recunoscătoare pentru tot.”, a mai spus aceasta în emisiunea menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI