Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubește Mădălina Ghenea

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubește Mădălina Ghenea
Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubește Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, considerată cea mai frumoasă româncă, a făcut încă o cucerire. Cu cine se iubește modelul după despărțirea de Vito Schnabel, un milionar elvețian.

Mădălina Ghenea iubește alt milionar! Cine este?

În lumea mondenă internațională se zvonește că a apărut un nou cuplu în peisaj. Mădălina Ghenea, considerată cea mai frumoasă româncă, alege numai bogătași din topurile internaționale care numără averi impresionante. Astfel, de ceva vreme se vehiculează că între ea și celebrul italian Leonardo Maria Del Vecchio ar fi ceva. Bărbatul este fiul multimiliardarului italian specializat în producerea și comețul cu ochelari, Leonardo Del Vecchio.

La rândul lui, cel despre care se spune că ar fi îndrăgostită Mădălina este unul dintre cei mai bogați italieni, conducând una dintre diviziile imperiului construit de tatăl lui. Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio s-au cunoscut prin amicii comuni pe care cei doi îi au în lumea mondenă, numai că, la acea vreme, românca se iubea cu un milionar elvețian.

Partenerul, mai mic cu 7 ani decât ea

În urmă cu câteva luni, elvețianul, care îi dăruise și un inel de logodnă, s-a despărțit de model. Leonardo a vrut să o consoleze, iar de la consolare nu a mai fost decât un pas până la iubire, bruneta descoperind că bărbatul este pe placul ei. Drept pentru care, acum, deși nu se afișează în public, își petrec tot timpul împreună, în Italia.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubește Mădălina Ghenea
Partenerul Mădălinei Ghenea, Leonardo

Așadar, lucrurile funcționează, chiar dacă întrei ei există o diferență de șapte ani, Mădălina fiind mai mare decât partenerul său. De altfel, acest aspect nu a fost important pentru că Leonardo este cunoscut ca fiind un mare amator de fotomodele celebre în întreaga lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI