Alina Sorescu, vacanță cu fetele la Mamaia, în plin divorț de Alexandru Ciucu. Motivul pentru care a stat ascunsă EXCLUSIV

Alina Sorescu, vacanță cu fetele la Mamaia, în plin divorț de Alexandru Ciucu. Motivul pentru care a stat ascunsă EXCLUSIV
Alina Sorescu a mers în vacanță cu fetele sale.

Aflată în vacanță cu mai multe dintre proiectele sale, artista a petrecut o săptămână pe litoralul românesc, împreună cu cele două fiice pe care le are din căsnicia cu Alexandru Ciucu, cu care se află în divorț. Alina a evitat să se expună la soare, a purtat tot timpul pălărie sau a stat sub umbrelă ori în baldachin atunci când și-a dus copilele la plajă.

Alina Sorescu a mers în vacanță doar cu fetele sale: cum s-au distrat?

Alina Sorescu și-a încărcat bateriile pe litoralul românesc, înaintea primului termen din procesul de divorț cu Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor sale, pe care aceasta l-a intentat în urmă cu câteva luni.

Cei doi s-au cunoscut în 2008 și au stat împreună 12 ani. Au două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa. În ciuda diferenței lor de vârstă, de 11 ani, relația lor a durat și păreau unul dintre cele mai solide cupluri din show-bizz-ul autohton. Artista a fost cea care a depus actele, în timp ce designerul se afla la Paris, pentru a urma cursurile unui master.

Ciucu s-a întors în țară imediat după ce a introdus ordonanța președințială prin care cerea domiciliul fetelor în vila în care a rămas să locuiască, acțiune respinsă însă de instanță, inclusiv la recurs. În prezent, potrivit deciziei judecătorești, designerul are dreptul să își ia fetele în week-end, de la domiciliul artistei, o dată la două săptămâni și la o vacanță alături de acestea.

Și-a răsfățat fiicele pe litoral

Artista a fost însă cea care „a furat” startul și după ce în iulie a fost la munte cu acestea, și-a dus fetele în vacanță, pe litoralul românesc, la Mamaia, unde a avut grijă ca micuțele să beneficieze de cele mai bune condiții.

Vedeta a închiriat de fiecare dată câte un baldachin și chiar dacă în bagaj a avut câte un costum de baie aproape pentru fiecare zi din cele7 petrecute la mare, a evitat să se expună la soare, a purtat tot timpul pălărie sau a stat sub umbrelă, atunci când și-a dus copilele la plajă.

„Am pielea deschisă la culoare și mă arde. Nu am tenul bun pentru bronzat, de aceea evit soarele”, ne-a mărturisit Alina Sorescu.

Câte joburi are în prezent

Aflată în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu face bani frumoși din joburile pe care le are. Artista a mărturisit, pentru impact.ro, cu ce se ocupă în prezent și ce o face fericită, în acest moment. Vedeta are propria școală de muzică pentru copii „Picii lu’ Soreasca” și pregătește totodată un spectacol pentru copii la Sala Palatului, ce va avea loc pe 24 septembrie, unde îi va avea ca invitați pe Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi.

În același timp, pe lângă concertele din agenda sa, mai are și alte joburi care-i aduc venituri frumoase. Aceasta este totodată vocea unui canal de animații pentru copii și gazda unui podcast de estetică medicală. De asemenea, ca artist, ea câștigă și din drepturi de autor.

Primul termen al divorțului, abia la toamnă

Alina Sorescu a obținut o primă victorie în procesul de divorț pe care i l-a intentat lui Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor sale. Instanța i-a respins ordonanța președințială designerului, care solicitase ca micuțele să aibă domiciliul la el, în vila din Pipera, inclusiv și la recurs. Instanța nu a stabilit încă un prim termen în procesul de divorț, care va începe practic din toamnă, după vacanța judecătorească.