Ce a făcut Alina Sorescu în plin proces de divorț. Fetițele au fost lângă ea

Ce a făcut Alina Sorescu în plin proces de divorț. Fetițele au fost lângă ea
Ce a făcut Alina Sorescu în plin proces de divorț.

Ce a făcut Alina Sorescu în plin proces de divorț. Artista a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie puternică și ambițioasă, iar acum a luat o decizie total neașteptată, în ciuda situației în care se află. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu duc încă o luptă aprigă pentru custodia celor două fetițe.

Ce a făcut Alina Sorescu în plin proces de divorț

Alina Sorescu se află încă în plin proces de divorț de designerul Alex Ciucu. În ciuda greutăților, artista a luat o decizie neașteptată. Frumoasa vedetă a demonstrat că nu se lasă copleșită de probleme și și-a luat fiicele și a plecat cu ele în vacanță.

„Sunt într-o zonă superbă, nu degeaba îi spune Toscana de România, pentru că este o zonă aflată în zona Valea Călugărească, Dealu Mare, o zonă viticolă cunoscută, și este un complex super, după cum vedeți, un lac foarte frumos în spatele meu, sunt niște căsuțe în care ne-am cazat, exact ca din povești, colorate.

Fetițele sunt foarte fericite că avem un astfel de loc, se bucură de piscină, ne jucăm, sunt fericite că suntem în vacanță, ca toți copiii.

Stăm câteva zile, în vara asta am decis să plecăm de mai multe ori, mai multe plimbări mai scurte. E bine că sunt și eu în vacanță, trupa mea e în vacanță, și e un lucru minunat că îmi pot sincroniza vacanțele cu fetițele mele și ne putem distra împreună.

Vreau să-mi încarc și eu bateriile, pentru că din septembrie mă așteaptă o perioadă destul de încărcată.”, a declarat Alina Sorescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Alina Sorescu, din vacanță în vacanță, alături de fiicele sale

Însă imediat după ce și-a încheiat vacanța în superba locație din județul Prahova, Alina Sorescu a plecat într-o altă vacanță cu fiicele sale, și anume, la mare, așa cum se poate observa într-o postare afișată pe contul de Instagram. Artista le-a spus fanilor săi că a ajuns și pe litoral:

„Am ajuns la maaaare! 🌊🌊”, a scris cântăreața.

Vacanță plăcută!❤️❤️❤️❤️❤️Frumusețe 🔥🔥🔥🔥🔥Minunăție 😍😍😍😍😍Prințesele!👏👏👏👏👏

Vacanță plăcută cu zile senine și fericite ❤️❤️

Zile frumoase vă doresc!!!!❤️❤️❤️”, i-au transmis internauții vedetei.

În procesul de divorț cu Alexandru Ciucu judecătorii i-au dat câștig de cauză cântăreței și au decis că fiicele vor locui momentan cu mama lor.

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație.

Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică.

Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil, pe care l-a regizat.

Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a mărturisea cântăreața, mai demult, pentru impact.ro.