Adevărul despre divorțul dintre Alina Sorescu și soțul ei. Ce se întâmplă, de fapt. EXCLUSIV

Adevărul despre divorțul dintre Alina Sorescu și soțul ei. Ce se întâmplă, de fapt. EXCLUSIV
Adevărul despre divorțul dintre Alina Sorescu și soțul ei

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți de aproape 11 ani, au două fetițe și pozează în cuplul fericit. Dar, de săptămâna trecută, de când designerul Casei Regale a fost surprins în compania unei blonde, lucrurile au început să se precipite în familia lor, ba chiar circulă zvonul că s-ar afla în prag de divorț. Alexandru Ciucu ne-a oferit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, o declarație privind această situație: ”La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă?”

Alex Ciucu: ”La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă?”

Alexandru Ciucu dezminte zvonurile cu privire la separarea de soția lui, Alina Sorescu, solista cu care are două fetițe, Elena Carolina (7 ani) și Ana Raisa (5 ani).

“La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a spus Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Designerul Casei Regale a mai completat:

“Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”.

Cine este Georgiana?

Reporterii spynews.ro susțin că Georgiana Stavrositu, femeia alături de care a fost fotografiat Alex Ciucu, are în jur de 35 de ani și deține un salon, în nordul Capitalei, fiind de meserie hairstylist. La salonul ei ar fi venit chiar și soția lui Alexandru Ciucu, Alina Sorescu, ele fiind prietene. Alina și Georgiana au lucrat împreună la un proiect online, despre secrete de înfrumusețare.

 Alina Sorescu își apără căsnicia: ”Sunt învățată cu astfel de situații”.

Și Alina Sorescu a făcut declarații, pe aceeași temă, apărându-și căsnicia:

“Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus ea, la Prima TV.

Dar, speculații asemănătoare, că Alexandru Ciucu ar călca strâmb, au mai apărut și anul trecut, când bărbatul a fost surprins la mare în compania altei domnișoare. Și atunci, ca și acum, Alina Sorescu a negat zvonurile:

“Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie”, spunea ea, la “Vorbește lumea” (PRO TV).

Alina Sorescu a devenit profesoară de muzică, după căsătoria cu Alex Ciucu

Alina Sorescu s-a remarcat ca prezentatoare tv și ca interpretă de muzică ușoară, iar de câțiva ani este profesoară la școala ei de muzică, ”Picii lu‘ Soreasca”:

”Lucrez în general cu 20 de copii, atent selecţionaţi, cu vârste cuprinse între patru şi zece ani. A trebuit să facem eforturi serioase pentru a cânta şi a ne ţine cursurile împreună, date fiind condiţiile ştiute de noi toţi. Practic, am organizat copiii în cinci grupe şi am preferat, ori de câte ori a fost posibil, să lucrăm în aer liber‘‘, ne-a spus Alina Sorescu, pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI