Alina Pușcău l-a refuzat de două ori pe bărbatul cu care se va mărita. Nu este român

Alina Pușcău l-a refuzat de două ori pe bărbatul cu care se va mărita. Nu este român
Alina Puscau se marita

Puțini știu acest secret, însă Alina Pușcău l-a refuzat de două ori pe bărbatul cu care se va mărita. Tânărul nu este român. Vedeți întreaga poveste, în articolul de mai jos.

Alina Pușcău se mărită cu bărbatul pe care l-a refuzat. Abia a treia cerere în căsătorie a fost cu noroc

Alina Pușcău l-a refuzat de două ori pe bărbatul cu care va face nuntă. Bărbatul nu este român, iar întreaga lor poveste o puteți vedea în rândurile de mai jos.

Alina Pușcău se mărită după ce vedeta de 39 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei misterios. Bărbatul a mai cerut-o de două ori, însă a abia a treia oară a fost cu noroc. Iubitul nu este român, ci trăiește în America. De asemenea, nunta Alinei Pușcău și a iubitului secret va avea loc anul acesta, pe o plajă exotică.

Alina Ceaușan a fost invitată la TV

Lora și Cove au avut-o ca invitată pe Alina Pușcău în emisiunea lor de la PRO TV, Vorbește Lumea.

Alina Pușcău a fost invitată la Vorbește lumea, emisiunea de pe Pro TV prezentată de Lora și de Cove. Gazdele emisiunii s-au arătat foarte interesate de evenimentul anuluirespectiv nunta Alinei Pușcău.

Familia Alinei, fericită că se căsătorește

Familia este fericită că vreau să mă căsătoresc. E fericită că m-am trezit. Dar nu dau detalii”, au fost primele cuvinte ale Alinei, dar Cove avea să se transforme într-un adevărat dedectiv și a început s-o interogheze.

Iar Alina, încet, dar sigur, a dat, cu mici excepții, din casă. ”Nu este român. Nu a fost niciodată în România. Este mai mare decât mine, este mai înalt decît mine, un adevărat bărbat”, a răspuns Alina Pușcău.

De ce s-a temut Alina Pușcău de două ori

Alina Pușcău s-a abținut să dea prea multe amănunte despre viitorul ginerică. ”M-a cerut de două ori înainte, acum câțiva ani, dar nu am acceptat. Nu am fost pregătită. Mi-a fost frică de un angajament, nu știu.. I-am spus că nu e vina lui, că eu nu sunt pregătită”, a povestit Alina Pușcău.

Dar cum te-a cerut acum?”, a insistat Cove. ”Eram la ziua mea, la petrecere…”, începuse Alina, când prezentatorul TV a oprit-o și a spus:

Unde va avea loc nunta Alinei Pușcău

Deci nu era aici el, înseamnă că te-a cerut de la distanță!”. ”Da, el nu a fost niciodată în România”, a dezvăluit Alina Pușcău, adăugând că și-a cunoscut și viitoarea soacră.

Nu în ultimul rând, Alina Pușcău a precizat în privința evenimentului fericit de anul acesta, nunta, că ”sigur va fi pe o plajă cu soare…”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI