Alina Pușcău se mărită! Totul despre nuntă și bărbatul care i-a furat inima

Alina Pușcău se mărită! Totul despre nuntă și bărbatul care i-a furat inima
Alina Pușcău, declarație surprinzătoare: se mărită în 2021. Cine este bărbatul care i-a furat inima?

Alina Pușcău se mărită. Frumoasa româncă a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV. Acolo, celebrul Cătălin Măruță a reușit să smulgă de la ea o super veste. Modelul urmează să se căsătorească în cursul anului 2021, în America.

Alina Pușcău se mărită în 2021

Vești proaste pentru bărbații care tânjeau la inima frumoasei românce. Modelul Alina Pușcău a anunțat în cadrul emisiunii La Măruță că urmează să se căsătorească. Aceasta a fost luată de prezentatorul emisiunii la un tir de întrebări și, fără să vrea, a scăpat porumbelul.

”Da (n.r. se mărita). Nu vreau să dau detalii, e de încredere. E un băiat extraordinar. Nu (n.r. nu a fost niciodată în România). Da (n.r. i-a cunoscut familia). M-a cerut de câteva ori de soție, dar nu am fost pregătită. Acum sunt. O să te invit la nuntă, nu o să fie în România. Nu pot să dau detalii (n.r. dacă iubitul ei e din America). Are de toate (n.r. casă cu vilă și piscină).

Chestia asta vine din copilărie, aveam un tipar familiar. Am avut așa, o frică. Când am fost cerută, am terminat relația. Mi-a fost frică de mine, să merg pe drumul ăsta. Eram ca un bărbaat, credeam că stau în cușcă, că nu mai pot să ies. Acum m-am redescoperit pe mine, la 39 de ani.

Sunt o persoană dominantă eu, cred că am speriat lumea. Nu dau detalii despre relație. E zodia apei. Altă întrebare? Nu contează, eu trebuie să fiu fericită cu el. Mama vrea să fiu fericită și împlinită, atât. Nu îmi schimb numele, îl voi păstra pe al meu.

Mama mea m-a întrebat cine este, nici ea nu știe. Îi spuneam mereu că nu sunt pregătită, că nu mă mărit, că nu vreau copil. Cred că e de la anul pandemiei. Sunt foarte secretoasă, ca persoană. Știu că e mama și o iubesc din suflet, dar nu i-am zis.

După ce am terminat, am plecat în Los Angeles. Nu vreau să dau detalii. O să îmi fac rochia de mireasă pe comandă. La sfârșitul lunii plec să îmi iau cetăățenia în America. Trebuie să învăț 100 de întrebări din istoria Americii”, a mărturisit Alina Pușcău la PRO TV.

Este vorba despre Vin Diesel? 

Deși nu a oferit prea multe detalii despre cel care îi va deveni soț, până când modelul va apărea la brațul acestuia, se pot face unele deducții. Întrebată ce zodie este, Alina Pușcău a spus ”Rac”, iar dacă stăm să ne gândim la bărbații cu care ea și-a împărțit viața până acum, numai unul a fost și Rac, și celebru, anume actorul Vin Diesel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI