Alina Pușcaș și Irina Deleanu, acuzații publice în urma unui ‘scandal’ legat de un loc de parcare cu handicap. ‘Aștept să-și ceară scuze!’ / ‘Scandalurile nu sunt pe lista mea de priorități!’ EXCLUSIV

Alina Pușcaș și Irina Deleanu, acuzații publice în urma unui 'scandal' legat de un loc de parcare cu handicap. 'Aștept să-și ceară scuze!' / 'Scandalurile nu sunt pe lista mea de priorități!' EXCLUSIV
Scandal intre Alina Puscas si Irina Deleanu

Scandal uriaș între două vedete din România. Fosta gimnastă Irina Deleanu și prezentatoarea TV Alina Pușcaș și-au aruncat cuvinte dure, din cauza unui incident apărut în urma ocupării unui loc de parcare pentru persoane cu dizabilități. Fosta sportivă i-a dat replica vedetei TV, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru playtech.ro.

Irina Deleanu, acuzații dure la adresa Alinei Pușcaș

Alina Pușcaș și Irina Deleanu sunt protagonistele unui scandal de zile mari în showbizul românesc. Fosta sportivă de gimnastică ritmică a fost profund deranjată de comentariile Alinei Pușcaș referitoare la faptul că Irina Deleanu și-a parcat mașina pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități.

Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva ar fi mustrat-o pe șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică pentru că și-a staționat automobilul pe un loc de parcare rezervat celor cu handicap, Alina Pușcaș neștiind că fiica Irinei Deleanu suferă de anumite probleme de sănătate.

„Am fetita cu diabet si avem ca drepturi și acest permis de parcare, pe care l folosesc cand merg cu ea, pentru ca i se poate schimba starea, i se mai face rau cand ii creste sau scade glicemia.

Fii-mea se uita in dreapta si tocmai imi spunea pe cine a vazut. Si fix cand ne am dat jos, ne a strigat „Sa nu va dea Dumnezeu sa aveti nevoie de acel loc”. Am ramas proasta, am intrebat-o ce problema are si daca a verificat.”, a declarat gimnasta exclusiv pentru playtech.ro.

„Am pretenția să-și ceară scuze public!”

Fiica Irinei Deleanu suferă de diabet, motiv pentru care micuța beneficiază, din punct de vedere legal, de ocuparea unui loc de parcare pentru persoane cu handicap. Fosta gimnastă a răbufnit la adresa Alinei Pușcaș, după ce vedeta Antena 1 ar fi acuzat-o pe sportivă de nedreptate.

Mai mult de atât, Irina Deleanu susține că gazda show-ului Te Cunosc de Undeva ar fi pus la îndoială faptul că micuța sportivei ar avea probleme de sănătate, în condițiile în care Irina Deleanu avea certificatul ce atestă afecțiunea fetiței în mașină și ecusonul albastru lipit pe parbriz.

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică insistă ca Alina Pușcaș să-i ceară scuze public pentru incidentul creat, acuzând-o pe fosta actriță de comportament nedeontologic.

„Lumea se uita la noi. M-am dus dupa ea si am spus daca a vazut ce am pe parbriz. Ea mi a raspuns – ma lasati, ca o vad in picioare bine, sanatoasa. Ca e o nesimtire sa parchez pe acel loc. Am vrut sa-i arat ecusonul, ea mi facea poza la masina.

I-am spus ca e o ignoranta total, ca nu ma asteptam la aceasta atitudine. La care mi-a raspuns ca si daca îl am, e al fetitei. Adica fetita conduce masina. A plecat in tromba si bombanea. E dramatic pentru tine ca mama cand cineva te ataca si ca ce, aia e boala.

Pana nu te asiguri ca ataci corect, nu fa asta. Reactia fata de copil a fost total deplasata. Fata a fost socata tot drumul, iar eu nervoasa. I-a fost rau, s-a speriat sa fii in halul asta umilita si considerata ca o infractoare.

Am pretentia sa-si ceara scuze public. Pe multi ii enervează si cand vad masina, un Mercedes, probabil ca si pe ea la fel! Ne dăm deontologice pe la tv, dar cum sa atace asa un copil?”, ne-a mai completat Irina Deleanu.

Alina Pușcaș și-a exercitat dreptul la replică

Contactată de reporterii Playtech, Alina Pușcaș i-a dat replica Irinei Deleanu. Vedeta de la Antena 1 susține că nu își dorește un scandal, sugerând ca oamenii să privească imaginile de pe camerele de luat vederi, pentru a observa cine ar fi inițiat conflictul și „cine pe cine a abuzat de fapt.”

„Scandalurile nu sunt pe lista mea de prioritati. E suficient sa se uite cineva pe camerele de supraveghere din parcare sa vadă cine pe cine a abuzat de fapt.”, a declarat Alina Pușcaș pentru playtech.ro

Urmăriți Playtech.ro și pe