Alina Pușcaș, probleme în plină pandemie. Ce a aflat chiar acum de la medici

Alina Pușcaș, probleme în plină pandemie. Ce a aflat chiar acum de la medici. Sursa foto: stirimondene.fanatik.ro

Alina Pușcaș trece printr-o perioadă de coșmar. Vedeta TV nu își va mai putea lua copiii în brațe, timp de două săptămâni, după ce și-a luxat mâna în timpul unor exerciții fizice.

Alina Pușcaș, probleme în plină epidemie de coronavirus. Anunțul medicilor

După epidemia de coronavirus și ieșirea din izolare, Alina Pușcaș și-a reluat exercițiile fizice pentru a reintra în forma dorită, numai că s-a accidentat la o mână. Și-a luxat mâna și a mers la doctor în speranța că nu va fi nevoită să o pună în gips. Medicul i-a spus că nu este nevoie de gips și a sfătuit-o pe vedetă să își imobilizeze mâna cu o față elastică.

Vestea proastă este că vedeta nu își va putea ține copiii în brațe cel puțin două săptămâni. În plus, întrucât alăptează, Alina Pușcaș nu are voie nici să ia calmante, astfel că trebuie să îndure drurerile groaznice provocate de luxație.

Alina Pușcaș, probleme în plină pandemie. Ce a aflat chiar acum de la medici
Alina Pușcaș, probleme în plină pandemie. Ce a aflat chiar acum de la medici. Sursa foto: wowbiz.ro

Alina Pușcaș, viață desprinsă din filme

Alina Pușcaș are 34 de ani și o viață parcă desprinsă din filme. Vedeta se află deja la a doua căsătorie și trăiește o poveste de dragoste mai ceva ca în povești. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 până în anul 2014, a fost măritată cu Viktor Bieltz, om de afaceri, de care a divorțat din motive necunoscute.

La o scurtă perioadă după despărțire, bruneta a anunțat că este gravidă și că tatăl bebelușului ei este Mihai Sotenescu, medic stomatolog. Astfel, în 2017, cei doi s-au căsătorit. Aceștia au avut parte de o petrecere de nuntă la care au participat doar rudele. În 2019, Alina a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță drăgălașă pe nume Iris.

Alina Pușcaș este manechin profesioinist

De asemenea, Alina Pușcaș, care este manechin de profesie, ține foarte mult la aspectul ei fizic. După naștre a început să frecventeze sala de sport, dar nu a putut să-și ducă planul la capăt întrucât a apărut epidemia de coronavirus care a închis totul, inclusiv sălile de sport. Astfel, vedeta, alături de familia sa a intrat în izolare ca toată lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI