13 apr. 2024 | 10:58

Alina Ceușan a făcut marele anunț. Este însărcinată pentru a doua oară: “Cel mai frumos dar”

Monden
Alina Ceușan a făcut marele anunț. Este însărcinată pentru a doua oară: “Cel mai frumos dar”
Alina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară

În urmă cu puțin timp, Alina Ceușan a făcut un anunț emoționant. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară, fericită că îi va oferi băiețelului său șansa de a crește cu un frate sau o soră. Modul inedit în care a dezvăluit că va fi din nou mamă.

Alina Ceușan este însărcinată

Alina Ceușan a avut un mare secret, pe care l-a ținut departe de ochii și urechile străinilor câteva luni bune! Sâmbătă, 13 aprilie, la primele ore ale dimineții, vedeta a făcut un anunț emoționant.

„Așteptăm un frățior sau o surioară pentru Rock”

Cu un videoclip scurt, ce este, de fapt, un colaj cu cele mai frumoase momente trăite de familia ei în ultimele luni, Alina Ceușan a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară și că noul membru va veni pe lume în luna august.

”Suntem fericiti sa anuntam oficial ca ne marim familia, asteptam un fratior sau o surioara pentru Rock, care urmeaza sa se nasca in luna august a acestui an.

Chiar daca cei din jurul nostru stiau, apreciem ca de aceasta data am avut sansa de a face acest anunt sub termenii nostri cum de altfel cred ca fiecare familie merita sa o faca, la momentul potrivit. Va multumim pentru toate mesajele private si ca de fiecare data, vom shareui aceasta calatorie cu voi, our online family pe conturile noastre de socializare.”, a scris Alina Ceușan, în descrierea imaginilor.

Te-ar putea interesa și: Alina Ceușan a rupt tăcerea despre divorțul celei mai bune prietene ale sale, Carmen Grebenișan: „Cea mai bună decizie” VIDEO EXCLUSIV

Alina Ceușan a făcut marele anunț. Este însărcinată pentru a doua oară “Cel mai frumos dar”

„Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da”

Filmulețul este însoțit de o scrisoare către cei doi copilași ai săi. Începe prin a-i spune lui Rock câteva dintre avatajele de a fi frate mai mare:

„Dragul nostru Rock,

Avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fracții… De asemenea, se spune că indiferent de vârsta, când esti alături de ei, te întorci parca instant în copilărie.

Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu cât și Raul vorbim din experiență pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viata noastră se schimbă din nou, în luna august, și speram ca schimbarea să vina în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.”

Te-ar putea interesa și: Ritualul pe care îl are Alina Ceușan pentru a îndeplini toate dorințele: ‘Luați o foaie și scrieți’ VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Vești proaste pentru proprietarii de clădiri istorice. Urmează amenzi usturătoare
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că e INTERZIS prin lege
Capital.ro
Planta care îi poate îmbogăți pe agricultorii români. Le aduce zeci de mii de euro pe hectar
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
SCHIMBĂRI privind PERMISUL de CONDUCERE! Iohannis a promulgat LEGEA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro