Alin Sălăjean, desființat de un fost coleg de la Survivor România. Ce i-a transmis chiar acum este incredibil

de: Anca Lupescu
05 05. 2021

Alin Sălăjean a fost luat în vizor de către un fost coleg de la Survivor România. Războinicul a povestit despre Alin lucruri care nu s-au văzut la televizor, ci doar în înteriorul competiției.

Alin Sălăjean, desființat de un fost coleg de la Survivor România

Este vorba despre Starlin, care a făcut mai multe dezvăluiri despre ce se întâmpla în interiorul echipei, atunci când războinicii se aflau în camp. El a spus că s-au format și grupuri, însă adevărata competiție se dă pe trasee.

Starlin a vorbit despre relația tensionată dintre războinici și a explicat de ce mulți sunt împotriva lui Alin, înainte, apoi împotriva lui Albert. Fostul războinic spune că și-a schimbat total părerea despre colegul lui.

„Fiecare stia in camp ce trebuie să facă, nu trebuie sa astepti pe cineva sa iti spuna ca se faci.Toată lumea muncea si tu stai in cap.

Ce s-a intamplat cu Alin, ce numeam noi bisericuta…Majoritatea aveam lucruri de facut si el pur si simplu stătea. E ok să stai, dar in fiecare zi?

La inceput cand ma uitam la Sindy oboseam, dar apoi am inceput sa o cunosc si a fost total diferit. E o fata cu un suflet extrem de bun, nu are rautate in ea.

La fel ca Sindy, cand am iesit am vazut ceva, iar acolo inauntru ma intrebam de o mie de ori ce se intampla.

Ce a spus Starlin despre Albert: „Un copil talentat”

El a vorbit și despre Albert, spunând că înainte era văzut doar cu Alin, motiv pentru care a împrumutat din comportamentul său, ceea ce este un lucru bun în viziunea lui Starlin.

„Albert a intrat in competitie la fel ca noi toti, l-am vazut ca pe un copil talentat, cred ca toti de acolo au castigat dreptul sa fie acolo. El era mereu cu Alin si cred ca inceput sa se adapteze mai mult la comportamentul lui Alin, era cu el tot timpul.

Alin e un om mai matur si l-a tras dupa el, asta e punctul meu de vedere. Nu vad nimic rau in asta, fiecare alege cu cine sa sta. Dar, in momentul in care tu ajungi intr-o competitie care este suta la suta de echipa, competitia dureaza cateva ore acolo, in teren, dar restul e in camp, impreuna cu restul”, a explicat Starlin.