Alin Oprea și iubita sa au probleme mari: ”Au fost angajați de cineva care avea un interes”

Alin Oprea și iubita sa au probleme mari: ”Au fost angajați de cineva care avea un interes”
Alin Oprea și iubita sa, Medana, au probleme cu hackerii. Artistul a depus plângere la DIICOT

Alin Oprea și iubita sa, Medana, au fost ținta hackerilor. Solistul trupei Talisman bănuiește că fosta soție este în spatele atacului.

Alin Oprea și iubita Medana, ținta hackerilor. Artistul o bănuiește pe fosta soție. „Am făcut plângere la DIICOT”

Alin Oprea a postat pe pagina oficială a trupei Talisman, în data de 27 decembrie 2020, o înregistrare video scurtă în care acesta, împreună cu iubita Medana, colindă o bunicuță. Filmarea a adunat în doar trei zile peste 1.200.000 de vizualizări, aproximativ 45.000 de like-uri, 2.300 de comentarii și 2.300 de distribuiri. Replicile oamenilor au fost favorabile noului cuplu, dar au fost și multe nefavorabile pentru fosta soție a cântărețului, Larisa.

Hackerii au șters această postare virală și au început să încarce pe pagina Talisman filmulețe cu conținut sexual. Interpretul bănuiește că în spatele atacului cibernetic este fosta sa parteneră. Acesta a afirmat că a depus plângere și a menționat că infracțiunile de acest gen sunt pedepsite de codul penal cu pedeapsa cu închisoare.

„Și contul Medanei a fost atacat de două ori în mod similar, în aceeași perioadă”

„Sunt profund dezamăgit să constat că pagina oficială a Formației Talisman a fost spartă de hackeri, angați, evident, de cineva care avea un interes, în acest sens. Având în vedere că și contul de Facebook al Medanei a fost atacat de două ori în mod similar, în aceeași perioadă, suspiciunile nu pot duce decât într-un singur punct pe care ni-l putem imagina cu toții”, a declarat Alin Oprea la Antena Stars.

„Scopul este aflarea de informații confidențiale ce ar putea fi folosite cu rea intenție și răzbunare, care văd că nu se mai oprește și nu are limite. Nu fac acuzații în mod direct, am făcut plângere la DIICOT, care, împreună cu cei de la Facebook, sunt convins că vor da de urma autorului și a celui din spatele acestui atac informatic”, a completat acesta.

Alin Oprea și Larisa s-au despărțit în 2020, după 22 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii. Foștii soți și-au aruncat cuvinte grele de-a lungul întregului divorț, ieșind la iveală dezvăluiri șocante din mariajul lor. Artistul a fost cel care a declarat în nenumărate rânduri că Larisa îi influențează pe copii și îi întoarce împotriva sa, în timp ce femeia îl acuza de infidelitate, aducând în față posibile probleme cu alcoolul pe care acesta le-ar avea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI