Alin Oprea, pe urmele lui Arnold Schwarzenegger. Ce face solistul Talisman, pas cu pas EXCLUSIV

Alin Oprea, pe urmele lui Arnold Schwarzenegger. Ce face solistul Talisman, pas cu pas EXCLUSIV
Alin Oprea, pe urmele lui Arnold Schwarzenegger.

Alin Oprea, solistul trupei ”Talisman”, face furori pe Litoral, cu pachețele de mușchi, fiind asemănat de fani cu Arnold Schwarzenegger, vestitul actor de la Hollywood. Alin a dezvăluit, pentru Playtech.ro, că a tras cu ochiul la stilul de viață al lui Arnold: ”M-a inspirat mult, legat de alimentație, suplimente și antrenament”, ne-a spus cântărețul, care pare pregătit pentru o gală de… culturism.

Alin Oprea, pe urmele lui Arnold Schwarzenegger

”Alin , devii un fel de…Arnold !”, i-a scris, deunăzi, un fan, pe conturile sociale, în dreptul fotografiilor în care Alin Oprea își etalează pectoralii. Contactat de reporterii Playtech.ro, am aflat, surpriză!, că Alin Oprea este, de fapt, un vechi admirator al celebrului actor Arnold Schwarzenegger:

”Legat de Arnold, trebuie să spun că l-am admirat foarte mult, încă din anii de liceu. Nu am avut și nu am idoli, însă am modele. Iar Schwarzenegger m-a inspirat mult, cu alimentația, suplimentele și antrenamentul”.

”Precum Arnold Schwarzenegger, nici eu nu am fost vreun mâncăcios”

Alin Oprea ne-a mai povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro:

”Precum Arnold Schwarzenegger, nici eu nu am fost vreodată vreun „mâncăcios”, și asta s-a văzut cel mai bine în imaginea mea din trecut, când am fost un tip slăbuț, firav și fără tendințe de îngrășare. În culturism, însă, pentru a acumula masă musculară de calitate, aportul de proteine trebuie să fie foarte mare, astfel încât este greu de obținut doar din mâncare.

Aici intervin foarte bine suplimentele proteice, care să ridice cantitatea de proteine, la necesarul zilnic, de 190 g, în cazul meu. Tot de la Arnold, am preluat varianta celor 5 mese pe zi, adică trei mese cu mâncare normală și două cu suplimente proteice. Asta ajută, mănânci puțin și des, astfel încât nici stomacul să nu se dilate sau să arate inestetic. Ca suplimente, eu mai iau un concentrat cu multivitamine și minerale, vitamina C, magneziu, Omega 3 și Aminoacizi”.

”În sport, am adoptat totuși o variantă mai puțin dură”

Alin Oprea ne-a dezvăluit și programul exercițiilor fizice, datorită căruia este asemănat acum cu Arnold Schwarzenegger:

”În ceea ce privește antrenamentul, am câteva similitudini cu Arnold, însă am adoptat o variantă mai puțin dură. Asemănarea de bază este antrenarea fiecărei grupe musculare, până la epuizare, prin creșterea progresivă a efortului. El lucra cu greutăți libere (haltere și gantere), eu lucrez aceleași exerciții, dar la aparate, care în prezent sunt foarte performante și mă feresc de accidentări.

Eu fac, în principiu, același tip de antrenament, însă doar câte o grupă musculară pe zi, nu am de ce să forțez mai mult. Legat de comparațiile cu Arnold, nu vreau să le iau în serios, ci doar pur simbolic. Oamenii apreciază  efortul, consecvența și ambiția mea, iar faptul că am un corp mai lucrat acum și ei cunoscându-l pe Arnold, ca figură emblematică în culturism, așa le vine probabil la îndemână să mă complimenteze.

Personal, sunt mulțumit de faptul că, în doi ani, mi-am recâștigat în primul rând sănătatea, starea de spirit și imaginea, renunțând definitiv la toate obiceiurile nesănătoase, precum alcool, zahăr, grăsimi nesaturate și sare.

 ”Terminator” Arnold Schwarzenegger a strâns o avere de 300 de milioane de dolari

Arnold Schwarzenegger s-a născut în Austria, pe 30 iulie 1947, este un fost mare culturist și politician republican al statului California. Schwarzenegger și-a câștigat faima la Hollywood cu seria „Terminator”. La doar 20 de ani, Arnold a câștigat titlul de ”Mr. Univers”, iar, mai apoi, „Mr. Olympia”, de șapte ori. Se spune că averea lui ar fi de 300 de milioane de dolari. A fost căsătorit cu scriitoarea Maria Shriver, cu care are patru copii, dar mai are un fiu dintr-o relație extraconjugală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI