02 sept. 2021 | 09:32

Alin Oprea, mărturisire șocantă după ce a fost renegat de copiii săi: ​​„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte”

Monden
Alin Oprea, mărturisire șocantă după ce a fost renegat de copiii săi: ​​„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte
De ce a fost renegat Alin Oprea de copiii lui

Deși a trecut ceva timp de când Alin Oprea și fosta lui soție au divorțat, scandalul telenovelei dintre cei doi foști parteneri este departe de a se fi încheiat. Se pare că solistul de la Talisman nu are o relație foarte bună cu ai săi copii. Despre ce este vorba, de fapt.

De ce a fost renegat Alin Oprea de către copiii săi

În ultimii doi ani de zile, Alin Oprea a trecut prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale. După certuri, scandaluri, acuzații dure aruncate reciproc și lupte prin tribunale, solistul de la Talisman și fosta lui soție Larisa au divorțat oficial, devenind oameni liberi în fața legii.

Cântărețul și-a refăcut viața alături de frumoasa Medana, actuala ei iubită, care i-a oferit sprijinul, căldura și iubirea pe care le-a căutat în căminul care i-a lipsit în ultima perioadă. Mai mult de atât, artistul se înțelege foarte bine și cu Daria și Darius, copiii partenerei sale, iar cei patru se comportă ca o adevărată familie.

Pe de altă parte, Alin Oprea pare să fi fost renegat de către proprii săi copii, cei pe care îi are cu Larisa Uță. Melissa și Adrian nu vor să-și mai vadă tatăl și evită să-l întâlnească pe stradă, chiar și din greșeală, lucru care-l afectează cumplit pe celebrul cântăreț.

​​„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante.

În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă”, a declarat Alin Oprea exclusiv pentru click.ro.

Alin Oprea este mai apropiat de fiii iubitei sale Medaca decât de ai săi copii

Mai mult de atât, Darius, fiul vitreg al solistului de la Talisman este nedezlipit de Alin Oprea, cel pe care-l vede precum un adevărat părinte. Artistul și băiatul în vârstă de 12 ani fac lecțiile amândoi, se uită la filme și petrec timp de calitate împreună.

„Relaţia cu Daria şi Darius – copiii Medanei, a început foarte natural şi continuă în aceeaşi manieră. Parcă ne cunoaştem dintotdeauna. Sunt nişte tineri extraordinari: frumoşi, deştepţi şi independenţi, cu personalităţi foarte puternice (nu se lasă influenţaţi de nimeni şi de nimic în afară de propria conştiinţă).

Eu îmi doresc să fiu un prieten şi un confident al lor. Îi susţin în tot ce-şi doresc să facă şi chiar mă implic personal atunci când este nevoie. Cu Darius de exemplu mergem împreună la sala de sport, facem pregătire la matematică, ieşim în oraş etc.

M-am bucurat chiar şi în această vară aglomerată de prezenţa lor la mare, unde în afară de clasicele bălăceli la piscină, m-au însoţit şi la câteva dintre evenimentele mai importante”, a declarat Alin Oprea pentru sursa citată.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro