Alin Oprea, mărturisire șocantă după ce a fost renegat de copiii săi: ​​„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte”

Alin Oprea, mărturisire șocantă după ce a fost renegat de copiii săi: ​​„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte”
De ce a fost renegat Alin Oprea de copiii lui

Deși a trecut ceva timp de când Alin Oprea și fosta lui soție au divorțat, scandalul telenovelei dintre cei doi foști parteneri este departe de a se fi încheiat. Se pare că solistul de la Talisman nu are o relație foarte bună cu ai săi copii. Despre ce este vorba, de fapt.

De ce a fost renegat Alin Oprea de către copiii săi

În ultimii doi ani de zile, Alin Oprea a trecut prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale. După certuri, scandaluri, acuzații dure aruncate reciproc și lupte prin tribunale, solistul de la Talisman și fosta lui soție Larisa au divorțat oficial, devenind oameni liberi în fața legii.

Cântărețul și-a refăcut viața alături de frumoasa Medana, actuala ei iubită, care i-a oferit sprijinul, căldura și iubirea pe care le-a căutat în căminul care i-a lipsit în ultima perioadă. Mai mult de atât, artistul se înțelege foarte bine și cu Daria și Darius, copiii partenerei sale, iar cei patru se comportă ca o adevărată familie.

Pe de altă parte, Alin Oprea pare să fi fost renegat de către proprii săi copii, cei pe care îi are cu Larisa Uță. Melissa și Adrian nu vor să-și mai vadă tatăl și evită să-l întâlnească pe stradă, chiar și din greșeală, lucru care-l afectează cumplit pe celebrul cântăreț.

​​„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante.

În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă”, a declarat Alin Oprea exclusiv pentru click.ro.

Alin Oprea este mai apropiat de fiii iubitei sale Medaca decât de ai săi copii

Mai mult de atât, Darius, fiul vitreg al solistului de la Talisman este nedezlipit de Alin Oprea, cel pe care-l vede precum un adevărat părinte. Artistul și băiatul în vârstă de 12 ani fac lecțiile amândoi, se uită la filme și petrec timp de calitate împreună.

„Relaţia cu Daria şi Darius – copiii Medanei, a început foarte natural şi continuă în aceeaşi manieră. Parcă ne cunoaştem dintotdeauna. Sunt nişte tineri extraordinari: frumoşi, deştepţi şi independenţi, cu personalităţi foarte puternice (nu se lasă influenţaţi de nimeni şi de nimic în afară de propria conştiinţă).

Eu îmi doresc să fiu un prieten şi un confident al lor. Îi susţin în tot ce-şi doresc să facă şi chiar mă implic personal atunci când este nevoie. Cu Darius de exemplu mergem împreună la sala de sport, facem pregătire la matematică, ieşim în oraş etc.

M-am bucurat chiar şi în această vară aglomerată de prezenţa lor la mare, unde în afară de clasicele bălăceli la piscină, m-au însoţit şi la câteva dintre evenimentele mai importante”, a declarat Alin Oprea pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI