Alin Oprea îi pregătește miresei sale o nuntă ca în basme: ”Medana m-a cules de jos, m-a iubit, așa cum eram, cu averea confiscată” EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
24 08. 2023

Se apropie Nunta Anului 2023! Solistul Alin Oprea și soția lui, Medana, își vor jura credință, la altar, apoi vor încinge un chef pe cinste, cu 500 de invitați. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Alin Oprea ne-a oferit detalii impresionante, din culisele emoționantului eveniment, de luna viitoare. Din meniu, nu vor lipsi nici tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță și nici vinurile de soi, din podgoriile românești.

Alin Oprea a compus ”Valsul mirilor”, din dragoste pentru Medana

Showbiz-ul românesc se pregătește de o nouă nuntă de răsunet, cea a lui Alin Oprea și Medana, despre care artistul declară că ”Medana m-a cules de jos, m-a iubit, așa cum eram, cu averea confiscată”. Într-un dialog recent cu Redacția Playtech Știri, în exclusivitate, Alin Oprea a dezvăluit și faptul că piesa ”Valsul mirilor” ar fi compus-o din dragoste pentru viitoarea sa soție, Medana.

Vezi și: Dezvăluirile despre iubirea pe care o trăiește în acest moment. Anunțul artistului

Playtech Știri: Tu și aleasa inimii, Medana, veți fi cu siguranță mirii anului 2023. Veți avea 500 de invitați și 8 perechi de nași, adevărate recorduri în showbiz. Cine va susține recitaluri la petrecere? Vei cânta Valsul mirilor, pe care, de altfel, l-ai și compus?

Alin Oprea: Valsul mirilor va fi probabil singura piesă pe care o voi cânta. Este cadoul meu de suflet pentru Medana, dar și pentru invitații noștri. Am încredere că această piesă va deveni un adevărat „imn” al mirilor din România, pentru că am pus tot sufletul în muzică, versuri, orchestrație și interpretare, nu ai cum să nu vibrezi la unison cu acest cântec.

Avem foarte mulți colegi artiști, ca invitați, de la legende, la tineri în vogă, însă rugămintea lor a fost să-i lăsăm ca mai întâi să ne dăruiască un cadou muzical și de-abia apoi să dezvăluim surpriza.

Dorim ca invitații să fie plăcut impresionați și să se bucure de momentele artistice, la adevărata lor valoare, nu să știe dinainte ce se va întâmpla pe scenă.

Alin Oprea nu crede în superstiții și obiceiurile arhaice

Playtech Știri: Veți respecta tradițiile, cu furatul miresei sau cu jartiera la picior? Sau vei fi cu ochii pe Medana toată seara?

Alin Oprea: Vom respecta tradițiile legate de cununia religioasă, dar în nici un caz superstițiile sau obiceiurile arhaice.

Playtech Știri: Ce anume mâncăruri veți avea la masă? Vor fi și sărmăluțe cu mămăliguță și purceluși la proțap? Dar vinuri românești?

Alin Oprea: Avem un meniu diversificat și pe toate gusturile. Atât pentru gurmanzi, cât și pentru cei aflați la dietă.

Nu au cum să lipsească sărmăluțele în foi de varză și de viță, cu mămăliguță. Suntem români și vom oferi niște vinuri extraordinare, de la două podgorii românești, de mare calitate.

Ce designer important a realizat rochia miresei?

Ca orice orice mireasă, inclusiv Medana și-a dorit o rochie superbă, așa că a apelat la un designer experiimentat care să-i creeze viitoarei mirese rochia perfectă, iar Alin Oprea ne-a dezvăluit cine este creatorul de modă care-și va pue semnătura pe rochia de miresaă ce va fi îmbrăcată de Medana.

Vezi și: Prima reacție a lui artistului după logodna cu Medana: ”Voi construi un castel măreț”. Când are loc nunta EXCLUSIV

Playtech Știri: Ce designeri vă vor realiza ținutele de miri? Ai văzut deja rochia ei de mireasă?

Alin Oprea: Vestimentația este partea de care se ocupă Medana, împreună cu prietena ei bună, creatoarea de modă Sonia Trifan, care cu profesionalismu-i caracteristic, dar și cu sufletul, ne va surprinde foarte plăcut.

Medana și-a dorit o vestimentație „de basm”, iar Sonia, ținând cont de această tematică, își va pune în operă talentul de designer pentru a realiza această imagine, rămânând însă ancorată și în prezent.

Nu am văzut rochia/rochiile de mireasă, însă costumul de mire este superb, turnat, perfect pentru mine.

Playtech Știri: Medana va purta tocuri foarte înalte? Ce înălțime aveți, de fapt, fiecare?

Alin Oprea: Medana nu are nevoie de tocuri foarte înalte, pentru că ea are înălțimea perfectă, de 1,70 m. Iar eu am 1,90 m.

Pantofii ei sunt o creație Jimmy Choo, cumpărați din Saint-Tropez, iar tocul lor este mediu, dorindu-se o variantă cât mai confortabilă pentru ziua nunții.

Alin Oprea și viitoarea soție, Medana

Artistul era pe cale să renunțe să mai creadă în iubire

Mariajul artistului, după cum bine știe toată lumea, nu s-a încheiat în cei mai buni termeni, iar scandalurile s-au ținut lanț. În acest context, așa cum ne-a declarat chiar artistul, au existat momentelle de incertitudine și chiar de renunțare, sau aproape renunțare în a mai crede în iubire.

Playtech Știri: Mai sperai, mai credeai, după căsnicia cu probleme, că, totuși, există fericire? Ce înseamnă Medana pentru tine? Ce sfat ai pentru cei divorțați, care nu mai cred în dragoste?

Alin Oprea: După o căsnicie îndelungată, în care nu am cunoscut iubirea, fericirea și respectul, nu mai credeam în această „instituție”. Medana „m-a cules” de jos, m-a ridicat, m-a iubit așa cum eram, prăfuit, trist, obosit, plafonat, cu averea „confiscată” de către oamenii pentru care am sacrificat totul și mi-a dat aripi să zbor din nou.

Am renăscut din propria cenușă cu ajutorul ei și acum zbor mult mai înalt decât am zburat vreodată. Cum aș putea să nu am încredere și să nu fac toți pașii unei căsnicii serioase și solide cu un astfel de „înger”? Nu dau sfaturi nimănui, fiecare avem lecții de viață și experiențe diferite.

O părere în schimb. Nu rămâneți acolo unde vă veștejiți, fără iubire, respect și fidelitate. Iar atunci când le găsiți, pe toate acestea, nu vă fie frică. Iubiți, iertați, dăruiți și faceți pași înainte cu mult curaj!

Vezi și: Gheorghe Turda, invitat special la nunta lui vedetei din formația Talisman. Marele artist, dezvăluiri despre eveniment: ”Vor avea opt perechi de naşi” EXCLUSIV

Playtech Știri: Unde veți petrece luna de miere?

Alin Oprea: Ne-am dori Bali sau undeva la Marea Caraibelor. Japonia intră și ea în calcul.

Vom lua o decizie după nuntă și după ce ne vom odihni o perioadă la Cluj. Acasă este cel mai iubit loc din lume pentru noi.

Așadar, showbiz-ul românesc se pregătește de nunta lui Alin Oprea și Medana, iar fanii acestuia de-abia așteaptă o nouă producție muzicală de succes.