Alin Oprea, decizie radicală după divorțul de soția sa. A plătit mii de euro s-o impresioneze pe noua iubită

Decizie radicală luată de Alin Oprea

Deși ne aflăm în plină pandemie, se pare că unele vedete din showbiz-ul românesc sunt preocupate cu problemele estetice. Alin Oprea, a investit mai multe mii de euro pentru a-și impresiona noua iubită.

Ce a făcut Alin Oprea pentru a-și impresiona noua iubită

Alin Oprea, în vârstă de 45 de ani, și-a făcut o operație deloc ieftină și și-a restaurat podoaba capilară. Se pare că o astfel de intervenție ajunge la 5.000 de euro, pentru două zile de implant. Asta în funcție de câte fire de păr trebuie implantate. Artistul dezvăluie motivul pentru care a decis să facă această intervenție.

“Motivul pentru care am hotărât, în sfârșit, să apelez la Doctor Felix pentru implant de păr, a fost acela că întotdeauna am iubit să am păr. Și știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final, pentru că și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arăta exact cum trebuia.

Am avut în gând de mult să fac lucrul asta, dar niciodată nu am avut încredere în tehnologia cu care se făceau implanturile până acum, însă această metodă pe care doctor Felix o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir, mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!”, a mărturisit Alin Oprea într-un instastory postat pe pagina lui de socializare, potrivit Click.ro.

Dorian Popa și Bogdan Boantă și-au făcut implant de păr

Dorian Popa, Bogdan Boantă și Alin Oprea au postat pe rețelele de socializare detalii din timpul operațiilor pentru fanii lor.

“A durat 4 ore și jumătate. Pentru transparență totală mi-am umplut tâmplele și mi-am corectat conturul frunții, pentru că sunt niște lucruri pe care mi le doream încă de mic. Bine, asta cu tâmplele nu mi-o doream de mic, pentru că, vreți să vă spun un lucru, a venit odată cu deșteptarea, cum spune Mamișor, cu ghilimele de rigoare… 32 de ani au venit la pachet și cu ceva fire de păr în minus”, le-a povestit Dorian Popa internauților.

Bogdan Boantă s-a declarat și el mulțumit de implantul de păr pe care l-a făcut. El susține că își dorește să iasă din pandemie precum Rahan.

„Am ajuns din nou la clinică, mă simt tare bine aici cu oamenii ăștia minunați. Și  dacă tot e timp liber prea mult, mi-am rezolvat problema asta cu părul, îl vreau lung, îl vreau des, așa că o să ies Rahan din pandemie”, a declarat artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI