Alin Oprea a primit vestea neașteptată de la tribunal. Anunțul care l-a lăsat aproape fără cuvinte, ce reacție a avut

Alin Oprea, divorț cu scântei, în public

Alin Oprea și fosta lui soție, au devenit subiectul principal de presă, în ultima vreme. Divorțul dintre cei doi nu a luat prin surprindere pe multă lume, dar a generat un adevărat scandal. Multe declarații, versiuni ale poveșii, relatate de Alin Oprea în urmă cu două luni. Toate astea au generat un adevărat tăvălug și momente penibile în fosta familie Oprea.

Alin Oprea, divorț cu scântei, în public

Scandalul din spatele divorțului lui Alin Oprea este pe departe terminat. În urmă cu ceva vreme artistul venea în fața telespectatorilor pentru a-și spune versiunea lui în acest scandal. La acel moment spunea că discuțiile și certurile erau deja în toi încă din octombrie 2019, iar decizia de a divorța avea să vină după ziua de naștere a fetei lor cea mare, la majorat.

Problemele sale cu alcoolul, de altfel recunoscute și de artist, dar spuse și de apropiați, ar fi fost unul din motivele de divorț, dar nu numai. Se pare că artistul avea deja o relație extra conjugală, punând capac relației cu Larisa. Momentul real al despărțirii lor a venit în momentul în care viitoarea fostă soție, Larisa, avea să se mute cu fetele la Londra. Surse apropiate artistului declarau în noiembrie pentru playtech.ro că:

„Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani. A fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el pur și simplu nu a știut să își impună voința în fața ei, parcă era vrăjit.

Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate. Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură. Atât de mult l-a schimbat iubita lui.

A devenit pașnic, credincios. Alin nu vrea să îi lase numele Larisei pentru că este extrem de supărată pe ea, pur și simplu nu vrea să o mai vadă.

Ea i-a întors pe cei doi copii împotriva lui, dar și pentru că a încercat să facă o mulțime de răutăți, inclusiv să ia legătura cu fostul soț al amantei lui Alin”, au declarat surse apropiate de Alin, pentru Playtech.

Alin Oprea citat în instanță

Acum, aceleași surse, spun că divorțul este în plină desfășurare, artistul primind citația de înfățișare la tribunal. Citația a venit de la o instanță de judecată din București și va avea loc pe data de 15 februarie 2021, spun sursele celor de la Cancan.ro. Termenul primei înfățișări l-a determinat pe Alin să reacționeze, iar cei de la Cancan au reușit să-i fure o declarație pe această temă. Alin Oprea le-a declarat că:

”Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional.

Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a declarat Alin Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI